Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Δεν έγινε ο αγώνας με τη Δόξα Δράμας.

Άκοπη πρόκριση στον ημιτελικό.

Η ομάδα μας ήταν ήταν να παίξει κόντρα στη Δράμα, όμως το ματς αυτό δεν έγινε, και εξασφαλίσαμε άκοπα την πρόκρισή μας στην ημιτελική φάση.
Οι αντίπαλοι μας επικαλέστηκαν κούραση και δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν.
Έτσι το συγκρότημα μας επικράτησε άνευ αγώνα με 3-0 της Δόξας Δράμας!
Σε περίπτωση πάντως που χρειαστεί, βαθμολογικά, το ματς αυτό θα γίνει.
Η ομάδα μας βρίσκεται ήδη στην ημιτελική φάση του τουρνουά με τη νίκη της απέναντι στον Ατρόμητο και θα παίξει με το νικητή του αγώνα Λέτσε - Ανόρθωση, ενώ στις 19:30 είναι προγραμματισμένος ο τελικός της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του ο προπονητής μας κ. Μίλαν Πάβλοβιτς με δηλώσεις του τόνισε πως ήταν καλύτερα που δεν έγινε ο αγώνας με τη Δράμα:
«Πιστεύω ότι είναι καλύτερα για τα παιδιά που δεν έγινε το ματς, γιατί ήταν κουρασμένα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς και λόγω του ταξιδιού που είχαμε κάνει για να φτάσουμε στην Κεφαλονιά. Εκτός αυτού είχε και πολλή ζέστη και αυτό δυσκολεύει τις προσπάθειες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !