Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Τουρνουά ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: ΝΙΚΗΤΕΣ με 3-1, επι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

με MVP τον ΚΑΡΚΑΣΙΝΑ.

Μία ακόμη κούπα σηκώσαμε (η ομάδα Κ15), στο τουρνουά της Κεφαλονιάς.
Πραγματικά είμαστε η καλλίτερη ομάδα της διοργάνωσης, είμαστε ανώτεροι και στα 80 λεπτά του τελικού και δίκαια κατέκτησαμε την 1η θέση του τουρνουά.

Το ματς ξεκίνησαν οι:
Κωνσταντινίδης, Νένδος, Γκούτσιος, Χατζής, Γερόλυμος, Διλαβέρης, Καρκασίνας, Φουκαράς (Άγγελος-Γεώργιος Νίκου), Ντούμας, Βέργος, Πασαλίδης.Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Γκούτσιας, Τούρλος, Πατσαλιάς και Νιζάμης.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Καρκασίνας (2) και Νιζάμης, ενώ το σε βάρος μας τέρμα, ήταν αυτογκόλ σε μια άτυχη στιγμή του συμπαίκτη μου Γκούτσιου.
Ακόμα είχαμε δύο δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να πετύχουμε μεγαλύτερο σκορ.
Το βράδυ της Κυριακής ο δήμος Σάμης διοργάνωσε γιορτή για την τελετή λήξης του τουρνουά, με την παρουσία όλων των ομάδων που έλαβαν μέρος.Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο προπονητής μας κ. Μίλαν Παύλοβιτς τόνισε για τον τελικό:«Εγινε ένας πολύ καλός αγώνας γιατί η Ανόρθωση ήταν δυνατός αντίπαλος. Τα παιδιά απέδειξαν ότι έχουν το μέλλον μπροστά τους. Έκαναν καλό ματς και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».
Η αναχώρησή μας από την Κεφαλονιά, έγινε το πρωί της Δευτέρας και αργά το μεσημέρι φτάσαμε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου ο προπονητής μας κ. Μίλαν Παύλοβιτς και ο κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας, αφού μας ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι», όρισαν την 19η Ιουλίου ως την ημερομηνία που επαναρχίζουν οι δραστηριότητες του τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !