Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Επεισόδια στον Χολαργό σε ματς των τζούνιορ!

Τι άλλο θα δούμε ακόμη με τους κάφρους!!!

Από τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού στιγματίστηκε το ντέρμπι των «αιωνίων» στα τζούνιορ, στο πλαίσιο του Τουρνουά Χολαργού.
Οι ανεγκέφαλοι «πράσινοι» οπαδοί έβριζαν χυδαία τα 10χρονα (!) παιδιά της ομάδας τζούνιορ του Ολυμπιακού από την έναρξη του αγώνα, ενώ έριξαν κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο.
Και σα να μην έφτανε αυτό, οι οπαδοί του ΠΑΟ ήρθαν στα χέρια με ορισμένους γονείς οι οποίοι επιχείρησαν να τους νουθετήσουν, γεγονός που προκάλεσε τη δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικράτησε χθες στον Χολαργό είναι το γεγονός ότι η αποστολή του Ολυμπιακού φυγαδεύτηκε από διαφορετική έξοδο.Κάτω από αυτές τις συνθήκες και το κλίμα τρομοκρατίας που συνάντησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ηττήθηκαν με 3-2 από τους «πράσινους».
Τα γκολ για την ομάδα του Βασίλη Νάνου πέτυχαν οι Καμπετζής και Ματράκας.
Στο παιχνίδι που είχε προηγηθεί κόντρα στο Χαϊδάρι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με γκολ των Αθανασιάδη, Καμπετζή και Γκλεγκλέ.
Ο προπονητής των τζούνιορ Βασίλης Νάνος χρησιμοποίησε στα δυο χθεσινά ματς τους:
Μαβίδη, Αμπάρα, Παπαδόπουλο, Ξύγκη, Σταύρου, Τσιντώνη, Γκλεγκλέ, Καμπετζή, Σελέκο, Ματράκα, Κονδύλη, Κωστόπουλο, Ζυγοκώστα, Γρηγοριάδη, Νικούλη, Γρίβα, Αθανασιάδη.

Ο προπονητής των τζούνιορ του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος αναφερόμενος σε όλα αυτά που έγιναν χθες το απόγευμα τόνισε:
«Είναι ντροπή. Είναι απαράδεκτο να γίνονται όλα αυτά σε παιχνίδι τζούνιορ.
Είναι ντροπή να κινδυνεύουν παιδιά 10 χρονών. Είναι κάτι απίστευτο.
Δεν ξέρω τι να πω στα παιδιά. Προσπαθούμε να τους εκπαιδεύσουμε όχι μόνο σαν ποδοσφαιριστές, αλλά και γενικότερα να τους μάθουμε να είναι σωστοί άνθρωποι και σωστοί φίλαθλοι.
Και όλα αυτά προσπαθούμε να τους τα μάθουμε μέσα από το παιχνίδι, αλλά αυτό που έγινε σήμερα (σ.σ. χθες) δεν είναι παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !