Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ομολόγησε την ενοχή του ο Δούρος!

Έξι χρόνια μετά το ντέρμπυ, όπου απέβαλε τον Τζιοβάνι και χαρίστηκε στον Κυργιάκο.

Ομολογία... ενοχής από τον Γιώργο Δούρο αναφορικά με το ντέρμπι της Λεωφόρου Παναθηναϊκός -Ολυμπιακός 2-2 (18/4/2004), όπου απέβαλε τον Τζιοβάνι αλλά χαρίστηκε στον Κυργιάκο, αν και ο πρώην παίκτης των «πρασίνων» είναι αυτός που έριξε πρώτος γροθιά στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου, ο οποίος ανταπέδωσε με κλοτσιά στον αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Ο Κορίνθιος διαιτητής, παραδέχθηκε με συνέντευξη του στο περιοδικό «Refferry» ότι, «δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε δικαιοσύνη».Κάνει λόγο για ανθρώπινο λάθος, αν και ήταν πολύ κοντά στη φάση, ενώ ρίχνει μέρος των ευθυνών στους βοηθούς του Γαλανό (Ηρακλείου), Μαυρόπουλο (Θεσσαλονίκης), όπως και στον τέταρτο διαιτητή, Γιώργο Μποροβήλο, καθώς δηλώνει ότι ούτε αυτοί είδαν τη φάση.
Με άλλα λόγια προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα αλλά δεν δείχνει να πείθει. Άλλωστε πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει στο συνδρομητικό κανάλι ότι δεν είχε δει εκείνη τη φάση ούτε σε ριπλέι! Στις τελευταίες δηλώσεις του ανέφερε ότι ο πολύς κόσμος κατάλαβε τι έγινε στο τέταρτο ριπλέι, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, ενώ να αναφέρουμε ότι οι Δούρος, Μαυρόπουλος είχαν τιμωρηθεί για το λάθος που είχαν κάνει, καθώς ο δεύτερος του υπέδειξε να αποβάλει τον Τζιοβάνι.Αναλυτικά ο Γιώργος Δούρος, ο οποίος τώρα είναι παρατηρητής της Σούπερ Λίγκας, εκπαιδευτής διαιτησίας αλλά και αρχιδιαιτητής στην Κόρινθο, δηλώνει για την αποβολή του Τζιοβάνι και τη... χάρη στον Κυργιάκο:
«Πολύ απλά. Είδα τη μίση φάση. Επομένως γνώριζα τη μισή αλήθεια. Κοίταζα αλλού στο ξεκίνημα και δεν είχα αντίληψη τι γινόταν στην πλάτη μου. Από τη στιγμή που ούτε οι συνεργάτες μου είδαν, διότι κανείς δεν μου είπε κάτι και είμαι σίγουρος πως αν κάποιος είχε αντιληφθεί οτιδήποτε θα μου το είχε αναφέρει, δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε δικαιοσύνη.

Θα μου πείτε, μα τέσσερις άνθρωποι και δεν είδαν τίποτα; Μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτό. Τα ανθρώπινα λάθη δεν μπορούν να εξαλειφτούν. Διότι εμείς δεν έχουμε ριπλέι για να δούμε και να αποφασίσουμε. Και το τι ακριβώς είχε γίνει με τον Κυργιάκο και τον Τζιοβάνι ο πολύς ο κόσμος το κατάλαβε μετά το τέταρτο ριπλέι».
Όταν ρωτήθηκε αν τον πειράζει που εκείνο το πρωτάθλημα που κατέκτησε τότε ο Παναθηναϊκός το ονομάζουν «πρωτάθλημα Δούρου», απάντησε:
«Οταν έχεις μια τόσο μεγάλη διαδρομή όπως εγώ πάντοτε θα βρεθούν κάποιοι που θα τους έχεις... δυσαρεστήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !