Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ο Σπύρος Θεμ. Αλιφραγκής στη Μικτή Κυκλάδων.

Με επιτυχημένη αγωνιστική παρουσία.

Ο Σπύρος Θεμ. Αλιφραγκής, παίκτης των Νέων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σύρου, κλήθηκε στη Μικτή Παίδων Νομού Κυκλάδων και συμμετείχε στους αγώνες του 1ου Γύρου του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ενώσεων. Οι κλήσεις έγιναν από τον ενωσιακό προπονητή Παίδων Μιχάλη Μανθόπουλο.
Οι αγώνες διεξήχθησαν από από τις 3 έως τις 8 Ιανουαρίου 2010, με αντιπάλους τις αντίστοιχες Ομάδες των ΕΠΣ Χίου, Λέσβου, Σάμου και Δωδεκανήσου.
Για τις Μικτές ομάδες των Νησιωτικής Ελλάδος οι αγώνες αυτοί είναι πραγματική Οδύσσεια. Στη μέση του χειμώνα, η αποστολή της ΕΠΣ Κυκλάδων, ταξίδεψε με πλοίο (το «ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ») στο φουρτουνιασμένο ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟ μας, και αφού αναχώρησε από την Σύρο το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010, επέστρεψε στη βάση της –την Ερμούπολη- την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010. Την ομάδα Παίδων αποτελούσαν αθλητές γεννημένοι τα έτη 1994 & 1995.
Μαζί με το Σπύρο συνταξίδεψαν και συμμετείχαν στους αγώνες οι συμπαίκτες του στους Νέους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σύρου, ο Γεώργιος Περτέσης, ο Ευάγγελος Μουστάκας, ο Γεώργιος Βωπόπουλος, ο Διονύσιος Σαρζετάκης, ο Τάκης Μελισσάκης και ο Δημήτρης Λούσας.Η απόδοση του Σπύρου Αλιφραγκή που, τον Αύγουστο του 2009 κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν μαζί μας στις εγκαταστάσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας –όταν και είχα τη χαρά να τον γνωρίσω και να γίνουμε φίλοι- χαρακτηρίστηκε από τον τοπικό τύπο, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.Πάντα ΜΠΡΟΣΤΑ Σπύρο και να θυμάσαι ότι, η συνεχής ΔΟΥΛΕΙΑ, η ΕΠΙΜΟΝΗ στους ΣΤΟΧΟΥΣ, η ΥΠΟΜΟΝΗ στις ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ σε συνδυασμό με τη ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΗ ΘΕΛΗΣΗ, είναι τα απαραίτητα συστατικά της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ για ΟΛΟΥΣ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !