Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ο πολυμετοχικός και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Από την τεσσάρα το νέο ξεκίνημα του πολυμετοχικού.

Τον Ολυμπιακό να μην τον κατηγορούν οι φουκαράδες γιατί δεν έχουν το ανάστημα να κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά και επειδή είναι κατά μία έννοια και ο... ευεργέτης τους.
Ο Ολυμπιακός δεν τους είπε την αλήθεια και τους έκανε και... πολυμετοχικούς;
Από την τεσσάρα που έφαγαν στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι του Κυπέλλου δεν ξεκίνησαν την... επανάσταση τους για να ρίξουν το κάστρο του Τζίγκερ; Και εκεί δεν είχαμε ούτε πέναλτι ούτε τίποτα άλλο. Με τον Κάκο (ο Θεός να σε φυλάει) για διαιτητή (που λέει ο λόγος) είχε γίνει αυτό το ματς κι όμως, πήγαν στα τέσσερα.
Τις ξέχασαν τις γκολάρες του Λούα Λούα και του Νούνιες; Δεν το νομίζω.
Και να θέλουν δεν μπορούν. Σε αυτές, άλλωστε, χρωστάνε και την πολυμετοχικότητά τους. Αν δεν υπήρχε αυτή η τεσσάρα δεν θα μας προκαλούσε αυτή τη στιγμή τέτοια ηχορύπανση η πράσινη προπαγάνδα. Και θα πληροφορήσουμε την ανιστόρητη ηγεσία του πολυμετοχικού ότι ο Ολυμπιακός τους έχει ξεφτιλίσει όχι μόνο με την τεσσάρα (που δεν ήταν και η πρώτη, έχουν συνηθίσει στα ντόρτια), αλλά και σε τελικό του Κυπέλλου όταν τους έπαιξε με δέκα παίκτες για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά τους σήκωσε την κούπα.
Με τα γκολ του Μαυρογενίδη και του Οφορίκουε, έτσι για να τους θυμίσω τις... ένδοξες στιγμές τους. Ούτε πέναλτι ούτε τίποτα και με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Αμανατίδη από νωρίς.

Την ιστορία τη γράφουν οι νικητές και ενίοτε και οι χαμένοι. Μόνο που κανείς δεν μπορεί να την παραχαράξει και να γράψει μια δική του. Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουμε να κάνουμε με... παραμύθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !