Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Η επέτειος των νικών του Γεωργίου Καραϊσκάκη!

απολαυστική -χθες- η Ντέπυ Γκολεμά στο "Φως" των Σπορ.

* 25η Μαρτίου έχουμε αύριο, και με ιδιαίτερη τιμή γιορτάζουμε την επέτειο των νικών του Γεώργιου Καραϊσκάκη. Μπορεί εντός έδρας να τα έκανε σαλάτα, αλλά στην περιοχή και στα στενά της Καλογρέζας θριάμβευσε...

* Για να καταλάβετε το μέγεθος της τελευταίας του νίκης, την οποία και τιμούμε αύριο με παρέλαση, θέρισε ίσα με 65.000 τριφύλλια με ένα δρεπάνι και δεν ακούστηκε κιχ. Πέσανε όλα κάτω μαραμένα.
* Να θυμίσουμε στους νεότερους ότι ο διαιτητής ήταν με τους «εχθρούς» και σε κάθε ντου του Καραϊσκάκη τον έβγαζε οφσάιντ.
* Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της καταστροφής και της μαύρης συμφοράς, «πτώματα» βρέθηκαν σε όλο τον γύρω λόφο, όπου ήταν ακροβολισμένοι ένθερμοι υποστηρικτές και αιώνιοι αντίπαλοι του Καραϊσκάκη.
* Πού πας, ορέ Καραγκούνα φουντωτή, ακούστηκε μια τρομερή φωνή! Τρελάθηκε ο Καραγκούνας και άρχισε τα γνωστά τερτίπια, τις κωλοτούμπες και τις κλάψες. Αναγκάστηκε και ο Ομέρ Νιόπλιας να τον αντικαταστήσει...* «Τι γιορτάζουμε, παιδιά μου, στις 25 Μαρτίου;», ρωτάει η δασκάλα τους μαθητές. «Κυρία, κυρία, να πω; του θρύλου τον ξεσηκωμό και του Σισέ τον καημό»... Ευτυχώς που ξέρουν ιστορία οι νέοι μας και μας βγάζουν ασπροπρόσωπους.
* Να 'ναι καλά ο Πατέρας και όλο του το σόι που μας βοήθησαν με την ομάδα που έχουν να διαιωνίσουμε το ξακουστό όνομα του Θρύλου και να συνεχίσουμε στον δρόμο που χάραξε το 1-4 από παλιά ή το 2-0 του πρώτου γύρου...* Είθισται την 25η Μαρτίου να εορτάζουμε και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Τούτο έχει να κάνει, εκτός της θρησκευτική έννοιας -μην είμαστε βλάσφημοι-, με τον κρίνο που μύρισε ο Λέτο...* Δεν είναι ψέματα και δεν μπορεί να περιγραφεί η τσατίλα τους για το χάλασμα της γιορτής και της φιέστας. Τέτοιο χουνέρι είχε να το δει σύσσωμη η «πράσινη» οικογένεια από τότε που είχαμε τη δραχμή, αν ενθυμήστε...
* Έτσι λοιπόν ήρθαν και τα νεύρα του Καραγκούνη, που έχει καταντήσει αηδία και τον έχουμε και αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας, τρομάρα μας. Τέτοια λύπηση ποδοσφαιριστή να μη σε αξιώσει να δεις. Να βρίζει, να χτυπιέται, να ξαπλώνει, να φτύνει, να φωνάζει στον διαιτητή, πραγματικά μια εικόνα αποκαρδιωτική...* Αφού έχει βγει και αίνιγμα: Τι είναι πράσινο, κάνει τούμπες, βρίζει και μυξοκλαίει όλη την ώρα; Ο Καραγκούνης...* Και το μόνο τραγικό σε όλη την ιστορία είναι ότι μια κοπέλα που έκανε τη δουλειά της έχασε δύο δάχτυλα, από την κροτίδα του ανεγκέφαλου οπαδού. Όλα τα άλλα θα περάσουν, εκείνη όμως θα θυμάται πως για να βγάλει το ψωμί της κατέθεσε κάτι από το σώμα της και την ψυχή της. Και να πεις πως άξιζε τον κόπο;
* Πάντως μη στενοχωριέστε για την Κυριακή. Μπορεί να χάσατε, αλλά μυρίσατε τον κρίνο. Δεν είναι λίγο αυτό. Σε καλή μεριά, βρε...
* Γιατί, λέει, ο Καραγκούνης δεν παίρνει μέρος στην παρέλαση; Γιατί κάνει συνέχεια κωλοτούμπες και μπερδεύει τους υπολοίπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !