Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Νίκη με 2-0 επί της Α.Ε.Κ.

στη φάση των ομίλων η ομάδα Κ15.

Στον αγώνα που έγινε την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010 στις 18:00΄ στο γήπεδο του Περιστερίου, η ομάδα μας αντιμετώπισε την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα της Α.Ε.Κ., για την προημιτελική φάση του τουρνουά Περιστερίου.
Ήταν η δεύτερη στη σειρά αναμέτρηση –μετά τον άτυχο τελικό στο Λουτράκι- που βρήκε άνετη νικήτρια την ομάδα μας. Αυτή τη φορά με σκορ 2-0.
Με την τεχνική καθοδήγηση του Mr Μίλαν Παύλοβιτς η ομάδα μας παρατάχθηκε με τους:
Κωνσταντινίδη, Πατσαλιά (10΄Αγγελος-Γεώργιος Νίκου), Τούρλο, Χατζή, Σωτηράκο, Καρκασίνα, Φουκαρά, Βέργο, Μπάτζιο, Νένδο, Πασαλίδη.
Μετά από το αναγνωριστικό πρώτο πεντάλεπτο, οι συμπαίκτες μου ανέλαβαν την πρωτοβουλία και πίεσαν, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.
Παράλληλα στο δεκάλεπτο, τα δικά μας αμυντικά κενά ανάγκασαν τον κόουτς στην αλλαγή αμυντικού σχήματος.
Πήρα θέση στον αγωνιστικό χώρο και με παράλληλη μετακίνηση του Νένδου σε θέση δεξιού αμυντικού, αγωνίστηκα σε ρόλο δεξιού χάφ.
Καλή ατομική ενέργεια του Λούκας Μπάτζιο, ανάγκασε τον αμυντικό της ΑΕΚ να τον ανατρέψει μέσα στην περιοχή και το πέναλτι –που δεν αμφισβήτησαν ούτε οι αντίπαλοί μας- μετέτρεψε σε γκολ ο Γιώργος Καρκασίνας. Με 1-0 πήγαμε στα αποδυτήρια και η έναρξη της επαναλήψεως, με βρήκε να αγωνίζομαι σε θέση δεξιού αμυντικού, με τον Νένδο δεξιό χαφ.
Συντηρητικό παιχνίδι έγινε σε όλη τη διάρκεια αυτού του ημιχρόνου, χωρίς καμία ουσιαστική απειλή από τους αντιπάλους μας. Αντίθετα οι αντεπιθέσεις μας απέδωσαν και ο Μπάτζιο, αφού πέρασε στην κυριολεξία όλους τους αμυντικούς, διαμόρφωσε το δείκτη του σκορ στο τελικό 2-0. Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι συμπαίκτες μου Γκούσιας, Ντούμας, Νιζάμης, Τερζής, Δηλαβέρης, και Γερόλυμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !