Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Τέσσερα γκολ ο Σπύρος Αλιφραγκής

με Α.Ο. Τήνου και Απόλλωνα Μυκόνου

Σκόραρε και στους δύο αγώνες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σύρου την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σπύρος Αλιφραγκής, καθώς πέτυχε τέσσερα από τα πέντε τέρματα της ομάδος του στους αγώνες της με Α.Ο. Τήνου και Απόλλωνα Μυκόνου.
Αρχικά στον εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Τήνου, του οποίου το αποτέλεσμα ήταν ισοπαλία με τέρματα 2-2 και διεξήχθη την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010, για το πρωτάθλημα Παίδων-Εφήβων, της ΕΠΣ του Νομού Κυκλάδων, ο Σπύρος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, και συνόδεψε την επιτυχία του από εξαιρετική εμφάνιση.
Την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010 σε εντός έδρας αγώνα –με τον Απόλλωνα Μυκόνου- που έληξε με νίκη της ομάδος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με σκορ 3-1, ήταν σκόρερ στα δύο από τα τρία τέρματα ενώ -σύμφωνα με τον τοπικό τύπο- η επιτυχία της ομάδας των Νέων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σύρου, συνοδεύθηκε από πολύ καλή εμφάνιση του ίδιου.
Σπύρο καλή συνέχεια και.... "μην ξεχνάς ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !