Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Νεκτάριος Πανταζής: Έξτρα πρόγραμμα προπονήσεως…

14 ποδοσφαιριστές πήγαν στο Ρέντη!

Ο Ολυμπιακός επέστρεφε στις νίκες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα πέντε προηγούμενα επίσημα ματς η ομάδα είχε δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες, και 14 ποδοσφαιριστές της ομάδας πήγαν για έξτρα πρόγραμμα στο προπονητικά κέντρο του Ρέντη, δύο περίπου ώρες πριν από την έναρξη της κανονικής προπόνησης.
Αυτά τα έξτρα προγράμματα, που κύριο στόχο έχουν την ενδυνάμωση, γίνονται εδώ και καιρό στο κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στο προπονητικά κέντρο του Ρέντη, υπό την επίβλεψη του Νεκτάριου Πανταζή, ο οποίος είναι πολύ αξιόλογος γυμναστής και εκτός από τον Ολυμπιακό εργάζεται και στην εθνική ομάδα.
Τον προηγούμενο καιρό, όμως, το συγκεκριμένο πρόγραμμα το ακολουθούσαν συνήθως οι πιτσιρικάδες της ομάδας, όπως ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και κάποιοι άλλοι, αλλά τώρα τελευταία οι συμμετέχοντες γίνονται όλο και περισσότεροι.
Για πρώτη φορά το παρακολούθησε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος μάλιστα έλεγε πως του άρεσε πάρα πολύ το πρόγραμμα και θα το συνεχίσει, ενώ είχαν πάει επίσης ο Τάσος Πάντος, ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο Κυριάκος και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, όλοι οι πιτσιρικάδες της ομάδας και κάποιοι άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !