Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Ο γίγας... Παναθηναϊκός!

του Βαγγέλη Περρή

Ο γίγας Παναθηναϊκός, το ηρωικό τριφύλλι, ο μόνιμος πρεσβευτής μας στις μεγάλες διοργανώσεις, ξαναφόρεσε το ευρωπαϊκό του κοστούμι και πάλεψε σαν θηρίο ενάντια στη μεγαλύτερη υπερδύναμη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δηλαδή την Ατλέτικο! Παρόλο που έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο, που ενθουσίασε ακόμη και τους πιο δύσκολους λάτρεις του αθλήματος, προδόθηκε από την τύχη και έχασε με άκρως τιμητικό τρόπο, τρώγοντας μόνο 3 γκολ στην έδρα του! Αυτό το συμπέρασμα βγάλαμε κατά το τελευταίο 24ωρο, βλέποντας, ακούγοντας και διαβάζοντας τους «ειδήμονες» και κυρίως τους πιο αντικειμενικούς από το σινάφι.
Φέτος αναδείχθηκε σε «μεγάλη δύναμη του ευρωπαϊκού φούτμπολ» και «μία από τις μεγαλύτερες του πλανήτη» η Ατλέτικο! Από τους ίδιους που πριν από δύο χρόνια απένειμαν τους ίδιους ακριβώς τίτλους στη Σεβίλλη, η οποία είχε νικήσει με 4-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, υπό τους φρενήρεις πανηγυρισμούς των κιτρινόμαυρων οπαδών!
Ο οπαδός τρελός είναι, μπορεί να , πανηγυρίζει όποτε επιθυμεί. Όμως αυτοί
που ξεφτιλίζονται είναι οι «λογικοί» της αντικειμενικής δημοσιογραφίας. Αυτοί, δηλαδή, που ανακηρύσσουν σε μεγαθήρια ομάδες σαν τη Σεβίλλη και την Ατλέτικο και σε ομαδούλα τη Λίβερπουλ! Η ανακήρυξη γίνεται αναλόγως με τον αντίπαλο τους. Οι κολοσσοί παίζουν με την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό. Τα «καφενεία με τον Ολυμπιακό!

Πηγή: Εφημερίδα "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ", στήλη "θΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !