Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Είχε καρδιολογικό πρόβλημα ο Κρ. Ρονάλντο!

Στην αποκάλυψη ότι ο Κριστιάνο Ρο­νάλντο είχε καρ­διολογικό πρόβλη­μα προέβη η Ντολόρες Αβέιρο.
Η μητέρα του Πορ­τογάλου ακραίου μέσου της Μά­ντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως οι γιατροί είχαν δια­γνώσει ταχυκαρ­δία στον παίκτη, ό­ταν ήταν έφηβος.
Σε ηλικία 15 ετών υπήρχε ο κίνδυνος να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέ­ρα του, αλλά υπο­βλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμ­βαση με λέιζερ, ξε­περνώντας έτσι το πρόβλημα του.
«Φαίνεται ότι η επέμβαση τον βοήθησε να τρέχει ακόμα πιο γρήγορα», είπε η κ. Αβέιρο.
Ο Ρονάλντο ήταν από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, όταν του έγινε γνωστό το πρόβλημα που α­ντιμετώπιζε.
«Η καρδιά του χτυπούσε γρήγορα, όταν δεν έτρεχε. Οι υπεύθυνοι της Σπόρτινγκ με προειδοποίησαν κι ενέκρινα τη θεραπεία του. Υποβλήθηκε σε επέμβαση καυτηριασμού με λέιζερ. Ήταν μέσα στο χειρουργείο από το πρωί και βγή­κε το απόγευμα. Ανησύχησα, επειδή υπήρχε πιθανότητα να στα­ματήσει να παίζει ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η θεραπεία πήγε καλά και έπειτα από μερικές μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Κριστιάνο δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, επειδή δεν πήρε στα σοβαρά την κατάσταση του. Εγώ, όμως, τρόμαξα πολύ!».Την ίδια στιγμή αναμοχλεύεται το θέμα υπογραφής προσυμφώνου του Πορτογάλου με τον Ραμόν Καλντερόν και τη Ρεάλ με ρήτρα 20 εκ. ευρώ σε περίπτωση αθέτησης του και το οποίο είναι ακόμη σε ισχύ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !