Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Βιοδιασπώμενο αφρόλουτρο!!!

Μία από τις παλαιότερες εταιρείες προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος η Kiehl’s, έφερε στην Ελλάδα το «Aloe Vera Biodegradable Liquid Body Cleanser», ένα βιοδιασπώμενο αφρόλουτρο.
Αρχές της εταιρείας είναι η προστασία του περιβάλλοντος μέσω των υψηλών προδιαγραφών αλλά και η συνεισφορά στην κοινωνία.
Χρησιμοποιεί μόνο φυσικά υλικά και αρωματικά όπως αλόη, ελαιόλαδο και κανέλα και όλα τα προϊόντα της είναι δερματολογικά ελεγμένα.
Οι συσκευασίες προέρχονται από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ η ίδια η εταιρεία ωθεί τους πελάτες της να τις ανακυκλώνουν. Επίσης το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί μέρος της συνεργασίας της με τον Μπραντ Πιτ.
Θέλετε να ξέρετε πόσο νερό καταναλώνετε στο ντους, ώστε να εξοικονομείτε χρήματα και να προστατεύετε το περιβάλλον;
Ο μετρητής νερού «Eco Showerdrop» είναι η απάντηση. Είναι απλός στη λειτουργία και δεν θα χρειαστείτε εργαλεία για την εγκατάσταση του. Κα­τά τη διάρκεια του ντους ο μετρητής υπολογίζει πόσο νερό έχετε καταναλώσει και το δείχνει σε γρά­φημα.
Σε περίπτωση που το παρακάνετε, ο μετρητής θα σας ειδοποιήσει με ένα κου­δούνισμα, ώστε να ξέρετε ότι έχετε ξεπε­ράσει τα όρια.
Εκτός αυτού, ο μετρητής έχει και εκπαιδευτική αξία για τα παι­διά, αφού μαθαίνουν τις έννοιες της εξοικονόμησης και της προστασί­ας των φυσικών πόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !