Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Oι Κ15 κατέκτησαν το Athens Cup 2010,

νικώντας στον τελικό τον Ατρόμητο.

Μετά από σκληρό παιχνίδι που σημαδεύτηκε από δυνατά μαρκαρίσματα, κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα, η ομάδα Κ15 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Παίδων του Athens Cup 2010.
Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο στην κανονική του διάρκεια με σκορ 1-1.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε, από τα μέσα του Α΄ ημιχρόνου μέχρι και ελάχιστα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, με μια ξεκάθαρα αντικανονική φάση.
Ο επιθετικός του Ατρόμητου, ξεκίνησε από ολοφάνερη θέση οφσάϊντ -στο κέντρο της άμυνας μας- και εκτέλεσε τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη που δεν φέρει καμία ευθύνη για το γκολ.

Στη φάση, ο επόπτης που ήλεγχε την περιοχή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, σήκωσε τη σημαία του και υπέδειξε την πεντακάθαρη παράβαση, την υπόδειξη του όμως αγνόησε ο διαιτητής που κατακύρωσε το –αντικανονικό- γκολ.
Στο Β΄ ημίχρονο, αν και αγωνιστήκαμε με παίκτη λιγότερο –λόγω της άδικης και ετσιθελικής αποβολής του Χριστόφορου Πασαλίδη- δημιουργήσαμε και χάσαμε, κυρίως με τον Λούκας Μπάτζιο και τον Νικόλα Βέργο, σωρό από κλασικές ευκαιρίες και τη στιγμή που το παιχνίδι έδειχνε χαμένο, ο Νικόλας Βέργος, με εκπληκτική προσπάθεια, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ατρομήτου και στη συνέχεια στα δίχτυα του ικανού και συνάμα τυχερού τερματοφύλακα του Ατρομήτου και τον αγώνα στα πέναλτι.
Ο Λούκας Μπάτζιο, ο Αλέξης Φουκαράς, ο Νικόλας Βέργος, ο Κώστας Δηλαβέρης και ο Κώστας Χατζής, ευστόχησαν, ο καθένας στην προσπάθειά του, στη διαδικασία των πέναλτι και ο Τάσος Γκούσιας – ο τερματοφύλακας μας- ήταν εκεί την ώρα που η μπάλα έκαιγε, αποκρούοντας δύο από τα χτυπήματα των αντιπάλων μας, για να πάρουμε τη νίκη, την 1η θέση στην κατάταξη και το κύπελλο των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ του ATHENS CUP 2010, με 5-3 πέναλτι και 6-4 συνολικό σκορ.
Ο κόουτς κ. Μίλαν Παύλοβιτς παρέταξε την ομάδα μας με τους:
Κωνσταντινίδη, Άγγελο-Γεώργιο Νίκου, Χατζή, Τούρλο, Σωτηράκο, Καρκασίνα, Φουκαρά, Πασαλίδη, Νένδο, Μπάτζιο, Βέργο.Χρησιμοποιήθηκαν και οι Γκούτσιας, Πατσαλιάς, Ντούμας, Γερόλυμος και Δηλαβέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !