Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

«Επέστρεψε» στο Ρέντη ο κ. Νεκτάριος Πανταζής.

Ως υπεύθυνος γυμναστής των Εθνικών Ομάδων.

Το «πρώτο» κύπελλο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Με τεχνικό τον κ. Πανταζή
«Ο Φερνάντο Σάντος βρέθηκε χθες στο Ρέντη για να επιβλέψει την προπόνηση των Ελπίδων και εντυπωσιάστηκε από την αρτιότητα των προπονητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν είχε ποτέ στο παρελθόν την ευκαιρία να δει από κοντά το «στρατόπεδο» του Θρύλου και κάθε λίγο και λιγάκι ζητούσε από τον Νεκτάριο Πανταζή, που ήταν μέχρι πρότινος μέλος του «ερυθρόλευκου» τιμ, να του δείξει τα κατατόπια. Ο πρώην γυμναστής του Ολυμπιακού έκανε μια σχετική ξενάγηση στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος αποχώρησε με τις καλλίτερες εντυπώσεις.»

Εφημερίδα «ΦΩΣ» των Σπορ,  
Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010
-------------------------------------------------------------------

*** Γνώρισα τον κ. Νεκτάριο Πανταζή, τον Ιανουάριο του 2009, όταν βρέθηκα «νεάκι» στο προπονητικό κέντρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Ήταν τότε ο προπονητής της ομάδος U15 και με τη δική του ευθύνη και επιμέλεια, προπονήθηκα και αγωνίστηκα μέχρι το καλοκαίρι του 2009.
Τον ξανασυνάντησα, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010 το απόγευμα. Είχε προηγηθεί η προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων και ο κ. Πανταζής με την ιδιότητα του γυμναστή των Εθνικών Ομάδων, Ανδρών & Ελπίδων, είχε την επιμέλεια της.
*** Χάρηκα αφάνταστα και ανυπόκριτα και το έδειξα. Το ίδιο κι εκείνος. Ένα κομμάτι των όσων –ελάχιστων- κατάφερα ως τώρα θα είναι για πάντα δικό του.
Καλή επιτυχία κ. Νεκτάριε. Χαίρομαι, μέσα από την καρδιά μου, όταν σας συναντώ και διαβάζω καλά νέα για σας.

Άγγελος-Γεώργιος Νίκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !