Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ο (Αγρινιώτης) Τεροβίτσας και τα deal στη διατησία.

Ένας ακόμη "πράσινος" μετά τον Σπ. Κουτσογιάννη και τον Ντάουλα.

"Κύριε πρόεδρε,
Μπορείς να κρύψεις κάποια πράγματα από πολλούς για λίγο καιρό, πολλά από λίγους για αρκετό καιρό, αλλά επειδή, ως γνωστόν, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, δεν μπορείς να κρύψεις τα πάντα για... πάντα!
Και το απόλυτο ΕΓΚΛΗΜΑ που συντελείται φέτος με τον Παναθηναϊκό και τη διαιτησία αποκαλύφθηκε περίτρανα στην προχθεσινή συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος και η τριανδρία της ΚΕΔ με τους διαιτητές και τους βοηθούς της Σούπερ Λίγκας.
Ο Κύρος Βασσάρας τους έδειξε σε βίντεο τα σοβαρότερα λάθη που έχουν γίνει σ' αυτές τις επτά πρώτες αγωνιστικές.
Και για μαντέψτε:
ΥΠΕΡ του Παναθηναϊκού ήταν τα περισσότερα! Και να σκεφτείτε ότι το dvd με όσα έγιναν στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός προφανώς... κάηκε και γι' αυτό δεν έπαιξε...
Στη συνεστίαση ήταν παρών και ο Ντάκος. Τον ρώτησε, λοιπόν, ο Βασσάρας: «Υπήρχε, τελικά, πέναλτι του Σαριέγκι στον Κάμπορα;», στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη.
θαυμάστε απάντηση Ντάκου: «Τώρα που βλέπω τη φάση, υπήρχε»!!!
Γιατί δεν το έδωσε; Ο Ντάκος έδωσε δύο εξηγήσεις: Κατά πρώτον, ότι περίμενε πως «ο Σαριέγκι θα προλάβαινε την μπάλα και θα την έδιωχνε»!
Μιλάμε, δηλαδή, ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν λειτουργεί με βάση όσα γίνονται, αλλά με όσα περιμένει ότι θα γίνουν! Ή, μήπως, με όσα ελπίζει ότι θα γίνουν; Για τη συγκεκριμένη φάση ρωτήθηκε και ο βοηθός Παπαχαραλάμπους, που έλεγχε την περιοχή. Ο οποίος απάντησε ότι μέσω της ενδοεπικοινωνίας ενημέρωσε τον διαιτητή για την παράβαση!
Και τι έκανε ο Ντάκος; Η απάντηση του αποτελεί μνημείο ειλικρίνειας:
«Τον άκουσα, αλλά νόμιζα ότι είχα αντίληψη της φάσης»!!!
Είχε αντίληψη μιας φάσης στην οποία νόμιζε ότι ο Σαριέγκι θα έβγαζε την μπάλα κόρνερ και όχι τον... Κάμπορα! Και ο βοηθός του ΦΩΝΑΖΕ ότι ήταν
πέναλτι, αλλά εκείνος τον αγνόησε. Κι ΑΥΤΟΝ τον διαιτητή ο Τεροβίτσας τον έχει ακόμα στους πίνακες!!!
Όχι, στον Καρατζίκα. που κακώς ακύρωσε το γκολ του Λεονάρντο, δεν είπε τίποτα ο Βασσάρας. Του τα είχαν πει προ εβδομάδων, άλλωστε. Ο υπεύθυνος ανάπτυξης της διαιτησίας, όμως, «έβαλε χέρι» στον διεθνή Παμπορίδη, επειδή στον αγώνα Ολυμπιακού -Πανιωνίου έδειξε ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ κίτρινη στον Ντουντού και μάλιστα γελώντας (μία εξ αυτών που οδήγησαν τον Βραζιλιάνο στην τιμωρία της μιας αγωνιστικής) και δεν απέβαλε τον Μανιάτη, ως όφειλε!Και να ήταν μόνο αυτά τα σφυρίγματα που έχουν γίνει εις βάρος του Ολυμπιακού...
Σιγά - σιγά,, όμως, θα βγουν όλα στη φόρα.
Για ένα πράγμα αναρωτιέμαι: ο Τεροβίτσας γιατί δεν μιλάει με συγκεκριμένα ονόματα; Φοβάται κάτι ή δεν θέλει να θίξει υπολήψεις;"
Διαβάστε:"Ποιός είναι ο Βασίλης Τεροβίτσας".

Πηγή: Εφημερίδα "Πρωταθλητής"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !