Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΑΣΘΜΑτικός ο David Beckham! Απίστευτο κι όμως αληθινό…

«Ταλαιπωρείται από την παιδική του ηλικία»

Ένα μεγάλο μυστικό έκρυβε με απόλυτη επιτυχία ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας.
Ο διεθνής Άγγλος υποφέρει από χρόνιο άσθμα, πράγμα που αποκαλύφθηκε στον τελικό των ΗΠΑ, όταν απαθανατίστηκε να κάνει εισπνοές μετά από 120 λεπτά συμμετοχής στον αγώνα μεταξύ των Λος Αντζελες Γκάλαξι και του Σολτ Λέικ Σίτι!Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του κόσμου και προκάλεσαν ποικίλα σχόλια, ενώ οι συμπατριώτες του δεν δίστασαν να γράψουν ότι το «μυστικό» του Μπέκαμ μπορεί να του στερήσει την συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Μάλιστα, αναφέρουν ότι θα υποβληθεί σε εξετάσεις, αφού το υψόμετρο μπορεί να επιβαρύνει την κατάσταση του.
Και μπορεί η ομάδα του παίκτη να ισχυρίστηκε ότι οι εισπνοές ήταν υποχρεωτικές λόγω αλλεργίας που ταλαιπωρεί τον 34χρονο, ωστόσο, ο μάνατζερ του, Σίμον Ολιβέιρα, παραδέχτηκε... το οφθαλμοφανές.«Ο Ντέιβιντ υποφέρει από άσθμα από τότε που ήταν μικρό παιδί, όμως δεν είχε καμία επίδραση στην απόδοση του. Δεν επιδίωξε ποτέ να το δημοσιοποιήσει, όμως, εάν αυτό κάνει εκείνους που υποφέρουν να πιστέψουν ότι μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα όπως πολλοί άλλοι αθλητές, τότε αυτό είναι εξαιρετικό».
Στο πλευρό του Μπέκαμ, στάθηκε και ο Μάικ Τόμας, ειδικός γιατρός της συγκεκριμένης πάθησης, ο οποίος επισήμανε:
«Το άσθμα είναι κάτι πολύ κοινό στο χώρο του αθλητισμού. Τόσο ο Πολ Σκόουλς όσο και η Πόλα Ράντκλιφ αντιμετωπίζουν κάτι ανάλογο, γεγονός που αποδεικνύει ότι το άσθμα δεν είναι απαραίτητο να εμποδίζει κάποιον να συναγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο».Αυτό πάντως που έχει προκαλέσει έκπληξη, είναι το γεγονός ότι ο «Μπεκς» αν και πολυφωτογραφημένος, ποτέ στο παρελθόν δεν είχε «συλληφθεί» από τον φωτογραφικό φακό σε ανάλογη στιγμή. Ο παίκτης κάνει χρήση φαρμάκων για να ελέγξει το άσθμα το οποίο είναι ελαφράς μορφής, αλλά κανένας δεν είχε πάρει χαμπάρι...
Πηγή: Εφημερίδα ο «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !