Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Πρωτάθλημα Νέων, Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Δεύτερη αγωνιστική, εκτός έδρας με το Βύζαντα Μεγάρων.


Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τις ομάδες Νέων, [U20], που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Football Leaque 1 & 2, για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, το οποίο διεξάγεται σε δύο ομίλους, Βόρειος και Νότιος. Στο Νότιο όμιλο συμμετέχουν 12 ομάδες, από την κατηγορία της Football Leaque 1 εννιά  ομάδες και από την κατηγορία της Football Leaque 2, τρεις ομάδες. 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων ξεκίνησαν το Σάββατο  11 Νοεμβρίου 2012, με τη διεξαγωγή των αγώνων της 1ης αγωνιστικής. Στις 17 Νοεμβρίου 2012 διεξάγονται πέντε από τις έξι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση Παναιγιάλειος-Εργοτέλης στο γήπεδο των Καμαρών, με την οποία κλείνει η αγωνιστική δραστηριότητα θα γίνει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα 


Πρωτάθλημα U20 / Football Leaque 1 &2
2η Αγωνιστική / 16 Νοεμβρίου 2012
Γηπεδούχος ομάδα
Φιλοξενούμενη ομάδα
Σκορ
Βύζας Μεγάρων ΠΑΕ Α.Ο. Γλυφάδας 1-1
Καλλιθέα Θρασύβουλος Φυλής  
Παναχαϊκή  Ηρακλής Ψαχνών 1-1
Παναιτωλικός  Απόλλων Σμύρνης 2-0
Φωκικός  ΠΑΣ Κόρινθος  2-1
Παναιγιάλειος  Εργοτέλης

Το team της ΠΑΕ Α.Ο. Γλυφάδος έδειξε από την πρώτη στιγμή, ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανταποκρίθηκε, θέλοντας να δώσει ανταγωνιστικό χρόνο συμμετοχής στα παιδιά της ομάδος Νέων, ενώ παράλληλα θα διατηρήσει ετοιμοπόλεμους και τους ποδοσφαιριστές της ομάδος Ανδρών, που ανήκουν στο ηλιακό group που μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα U20. 

Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες της συμμετοχής, προσωπικά είναι η δεύτερη φορά που δικαιούμαι να συμμετέχω στο πρωτάθλημα Νέων, έχει προηγηθεί η αγωνιστική  περίοδος από τις 3 Φεβρουαρίου 2011 με την ομάδα της, τότε, ΠΑΕ Ηλιούπολης και έχουμε αγωνιστική διάθεση, θέληση για δουλειά και ηθικό, ενώ το προπονητικό επιτελείο μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα. 


Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και επιτυχίες στη δική μας. Χαίρομαι που θα συναντήσω ξανά αγαπημένους φίλους, που για 90 λεπτά, κι αν επιλέξει να με εμπιστευθεί ο προπονητής μας, θα είμαστε αντίπαλοι.


Ώρα ενάρξεως του αγώνα Βύζας Μεγάρων-Α.Ο. Γλυφάδας που γίνεται στο γήπεδο της Νέας Περάμου, είναι στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου. Διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Κορδολαίμης, Πουλακάκης, Βεζυράκης του συνδέσμου Δυτικής Αττικής και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Στασινός του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !