Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Νίκη με 1-0, την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Καλλιθέα

Δίκαιη η επικράτηση της ομάδας μας, θα μπορούσαμε περισσότερα γκολ.

Ιδιαίτερη σημασία είχε για την ΠΑΕ Α.Ο. Γλυφάδος, ο σημερινός αγώνας με την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Καλλιθέα, που έγινε στις στο 15:00, στο γήπεδο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, που είναι η έδρα μας. Ήταν ο πρώτος αγώνας σε πρωτάθλημα Νέων στην ιστορία της ΠΑΕ Γλυφάδος, σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών, και χάρηκα που συνδυάστηκε με νίκη. Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι απόλυτα δίκαιο, μάλιστα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, καθώς οι χαρακτηριστικές ευκαιρίες για γκολ ήταν δικές μας,  στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο.
Επίσημη φωτογράφιση 2012-13

Οι αντίπαλοί μας ενισχυμένοι από τέσσερις επαγγελματίες που αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα, εγκλωβίστηκαν στο σωστό αμυντικά παιχνίδι μας και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον τερματοφύλακα μας Ορέστη Μένκα. Άριστη η τακτική που επέλεξε ο προπονητής μας κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, που είχε διαβάσει άριστα τον αγώνα και μας έδωσε στον πίνακα τα θεωρητικά πλεονεκτήματα της αντίπαλης ομάδος και τον τρόπο που θα τα εξουδετερώσουμε.

Μουδιασμένο ξεκίνημα από την πλευρά μας, όμως σταδιακά και με πολύ τρέξιμο στο χώρο του κέντρου, πήραμε τον έλεγχο του αγώνα και στο 25ο λεπτό, ο Ανάργυρος Πλατέλλας, αξιοποίησε δική μου σέντρα, από θέση πλάγια αριστερά, στην πλάτη του κεντρικού αμυντικού δίδυμου της Καλλιθέας και πλάσαρε με κεφαλιά τον τερματοφύλακα που επιχειρούσε έξοδο, πετυχαίνοντας γκολ, που έμελλε να είναι το νικητήριο.
Λίγο πριν την έναρξη 

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, χάσαμε δύο ακόμη ευκαιρίες να μεγαλώσουμε το προβάδισμα μας στο σκορ, την πρώτη μετά από σωστό γύρισμα της μπάλας από τα δεξιά, σούταρα άστοχα από το ύψος της περιοχής και τη δεύτερη μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Θάνος Χατζής, αστόχησε σε κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο διαφυλάξαμε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα το σκορ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα ακόμη τέρμα, όπως στο 75ο λεπτό, όταν δικό μου σουτ με το αριστερό, μετά από ατομική προσπάθεια, πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του εξουδετερωμένου Γιάννη Αφουξενίδη. Η Καλλιθέα, που δεν είχε κλασσική ευκαιρία για γκολ, πίεσε προς το τέλος του και το μοναδικό της κέρδος ήταν δύο κόρνερ και ένα κοντινό φάουλ-κόρνερ, τα οποία δεν ανησύχησαν τον Ορέστη Μένκα.

Καλή σε γενικές γραμμές, η διαιτησία του κυρίου Κοκαρίδα, στο 2ο ημίχρονο ανέχθηκε το σκληρό, πολλές φορές στα όρια του αντιαθλητικού, παιχνίδι των αντιπάλων μας, ενώ σωστές υποδείξεις είχαν οι βοηθοί διαιτητές, όλοι τους του συνδέσμου Αθηνών. Οι διαιτητές αντιμετωπίστηκαν καλοπροαίρετα και δίχως καχυποψία ή φωνές επηρεασμού, από την ομάδα μας.

Οι συνθέσεις
Α.Ο. Γλυφάδα (coach: κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος)
Μένκα Ορέστης, Μπαραδάκης Χάρης, Γοργάκης Νίκος, Τσάμης Βασίλης, Τσαχλής Γιάννης (75΄ Μαρούδας Μάριος), Τσακίρης Γιώργος, Νίκου Άγγελος-Γεώργιος, Χατζής Θάνος, Κουιρουκίδης Μιχάλης, Παπαδόπουλος Κώστας (60΄Μανίκας Μιχάλης), Πλατέλλας Ανάργυρος (65΄Βασιλείου Έκτορας).

Αναπληρωματικοί:
Παπαλλής Μανώλης (τερματ.), Κότας Νίκος, Γουργιώτης Στέφανος, Τομαράς Φώτης

ΠΑΕ Καλλιθέα:
Αφουξελίδης Γιάννης, Τραγουλιάς Αντώνης, Γεωργούσης Χρήστος, Σεμπλέκος Γιώργος, Τσακιράκης Κώστας, Ρόγκας Χρήστος, Grevtsov Mykyta, Πληβούρης Δημήτρης, Κολοφάτης Γιάννης, Δημητρίου Κλέαρχος, Χαροντόμης Γιάννης.

Αναπληρωματικοί:

Μιγκίρης Σπύρος, Κουγκιάς Γιώργος, Εμμανουήλ Γιάννης, Σαρανταρίδης Γιάννης, Φίλος Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !