Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ισοπαλία εκτός έδρας, 1-1 με το Βύζαντα στη Νέα Πέραμο.

Άτυχη η ομάδα μας και άδικο το αποτέλεσμα.

Ο δυνατός αέρας, η κακή διαιτησία και η τύχη βουνό των αντιπάλων μας, στάθηκαν εμπόδιο στην προσπάθεια μας για την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας. Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι εξώφθαλμα άδικο, και η ομάδα μας έφυγε από τον αγώνα με σκυμμένο κεφάλι και τον ένα βαθμό που δίνει η ισοπαλία, την ίδια ώρα που οι αντίπαλοι μας δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην τύχη τους.

Η ομάδα των Νέων του Βύζαντα ενισχυμένη από επαγγελματίες παίκτες, δεν μπόρεσε να απειλήσει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον τερματοφύλακα μας Ορέστη Μένκα. Μουδιασμένο ξεκίνημα και από τις δύο πλευρές, όμως με πολύ τρέξιμο στο χώρο του κέντρου, πήραμε σταδιακά τον έλεγχο του αγώνα. Στο 10ο λεπτό, ο Βύζαντας προηγήθηκε σε μια φάση που θύμιζε το γκολ της Γιουβέντους στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. 

Ο δυνατός αέρας έκανε τα παιχνίδια του και σε ένα παντελώς ακίνδυνο σουτ, απελπισίας θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί, ο Ορέστης είδε τη μπάλα να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίκτυα της ομάδος μας. Το γκολ και ότι μεσολάβησε για να επιτευχθεί ήταν τα μόνα αξιόλογα που παρουσίασε στον αγώνα η ομάδα των Μεγάρων.

Ομαδική φωτογράφιση 2012-13
Χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες για την ισοφάριση στο πρώτο ημίχρονο και ακόμη περισσότερες στο δεύτερο, η στατιστική έδειξε δεκαπέντε δικές μας τελικές έναντι μίας (!) των αντιπάλων μας, στη διάρκεια του οποίου οι αντίπαλοι κατέφυγαν σε σκληρό παιχνίδι και σκόπιμες καθυστερήσεις, που κακοποίησαν το άθλημα, με την ανοχή του διαιτητή, ο οποίος αρνήθηκε δύο φορές τον καταλογισμό υπέρ μας πέναλτι σε κραυγαλέες περιπτώσεις.

Η ισοφάριση ήρθε, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ και απόκρουση του τερματοφύλακα του Βύζαντα Μεγάρων, η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιώργος Τσακίρης την έστειλε στα δίχτυα

Άριστη για μια ακόμη φορά η τακτική που επέλεξε ο προπονητής μας κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, που είχε διαβάσει άριστα τον αγώνα και μας έδωσε στον πίνακα τα θεωρητικά πλεονεκτήματα της αντίπαλης ομάδος και τον τρόπο που θα τα εξουδετερώσουμε.

Κακή η διαιτησία του ανεπαρκούς κυρίου Κορδολαίμη, μέτριοι οι βοηθοί κύριοι Πουλακάκης και Βεζυράκης, όλοι τους του συνδέσμου Δυτικής Αττικής. Ιδιαίτερα ο διαιτητής στο 2ο ημίχρονο ανέχθηκε το σκληρό, πολλές φορές στα όρια του αντιαθλητικού παιχνίδι στο οποίο επιδόθηκαν οι αντίπαλοι μας. Έδειξε μόλις τρεις κίτρινες κάρτες, θα μπορούσε οι δύο τουλάχιστον να είναι απευθείας κόκκινες, αρνήθηκε τον καταλογισμό δύο πέναλτι και τελείωσε τον αγώνα πριν την ώρα του, κρατώντας μόλις δύο λεπτά (!) καθυστερήσεις, σε ένα δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο έγιναν έξι αλλαγές και παίχθηκε ελάχιστο ποδόσφαιρο.

Οι συνθέσεις
Α.Ο. Γλυφάδα (coach: κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος)
Μένκα Ορέστης, Τασσόπουλος Δημήτρης, Γοργάκης Νίκος, (70΄Τομαράς Φώτης), Τσάμης Βασίλης, Τσακύρης Γιώργος, Νίκου Άγγελος-Γεώργιος (λόγω τραυμ., 88΄ Βασιλείου Έκτορας), Σαμιώτης Νίκος, Παπαρούνας Θάνος, Κουιρουκίδης Μιχάλης, Πλατέλλας Ανάργυρος (65΄Παπαδόπουλος Κώστας), Αρέστη Κώστας.
Αναπληρωματικοί:
Παπαλλής Μανώλης (τερματ.), Γουργιώτης Στέφανος, Τσαχλής Γιάννης, Μπαραδάκης Χάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !