Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Αναρτήσεις που σας χρωστάμε...

Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει!


Η αλήθεια είναι ότι μείναμε πίσω στην ενημέρωση των γνωστών αλλά και των φίλων μας. Η δραστηριότητα μου σε σχέση με τις αναρτήσεις στο blog τυπικά σταμάτησε κάπου στις αρχές Απριλίου 2011 με μια συνέντευξη μου Μίλαν Τεόντοσιτς. Ουσιαστικά αυτό είχε γίνει από τις αρχές Ιανουαρίου 2011 και για τις προσωπικές μου αγωνιστικές δραστηριότητες η τελευταία ανάρτηση αφορά την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, δηλαδή στην ανάρτηση που αφορούσε το τουρνουά της Κεφαλλονιάς το οποίο κατακτήσαμε με την ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού Πειραιά, με προπονητή τον Μίλαν Παύλοβιτς.

Από τότε είναι αλήθεια, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και πολλά πράγματα άλλαξαν. Θα τα δούμε και θα τα πούμε όλα με τη σειρά τους.

Θέλω όμως να σας εξηγήσω για ποιο λόγο παρουσιάστηκε το φαινόμενο. Η αγωνιστική σεζόν που τελείωσε τον Ιούνιο του 2010 ήταν επίπονη και ιδιαίτερα μεγάλη σε διάρκεια. Συσσώρευσε κούραση και φόρτιση. Ο χρόνος των διακοπών που ακολούθησαν ήταν περιορισμένος, μόλις από το τέλος  Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου που άρχισε η προετοιμασία της ομάδος Κ17 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. (Θραύση έκανε ο σχεδιασμός! Για άλλη μια φορά όλα κινήθηκαν άκρως Ελληνικά στη μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα.).

Από εκεί και έπειτα, διπλές προπονήσεις και μεγάλη απόσταση, που χρειαζόταν να διανύουμε καθημερινά, σχεδόν 50 χιλιόμετρα. Σχολείο, γυμναστήριο, αγώνες και ιδιαίτερα μαθήματα. Που να μείνει χρόνος.
Αδικαιολόγητος λέω εγώ και θα συμφωνήσετε μαζί μου. Όμως το ημερολόγιο το κρατούσα και θα σας παρουσιάσω τις σημειώσεις του. Έχουν ενδιαφέρον θα το δείτε.
Αξίζει επίσης να θυμηθείτε την ανάρτηση για το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Έχει κι αυτή το δικό της σημειολογικό ενδιαφέρον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !