Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Οι Κ16 νίκησαν 3-2 την ομάδα Ανδρών του Α.Ο. «Υμηττός».

Αγωνιστική περίοδος 2010-11 / Ολυμπιακός 

Η ομάδα Κ16, αποτελούμενη από αθλητές που γεννήθηκαν το ’94 και ‘95 σε φι­λικό αγώνα με την ομά­δα Ανδρών του Α.Ο. «Υμηττός», νίκησε εκτός έδρας, με σκορ 3~2.
Παρότι αντιμετώπισαμε ομά­δα με παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας, παίξαμε κατά διαστήματα, καλό πο­δόσφαιρο. Όλα δείχνουν ότι, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο με την προετοιμασία μας για το προσεχές πρωτάθλημα των Εφήβων της ΕΠΣ Πειραιά, όπου θα συμμετάσχουμε.

Τα γκολ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ –που σημειώθηκαν όλα στο Β’ ημίχρονο, όταν η ομάδα αποτελούνταν αμιγώς από παίκτες γεννημένους το ’95- πέτυχαν δύο ο Ντούμας και ένα ο Καρκασίνας, με πέναλτι που ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η σειρά των γκολ.
Οι αντίπαλοι μας προηγήθηκαν 1-0, με σουτ από το ύψος της περιοχής και ο Κώστας Ντούμας ισοφάρισε σε 1-1, ο Γιώργος Καρκασίνας πέτυχε το 2-1, ενώ ξανά ο Ντούμας σκόραρε για το 3-1. 

Οι παίκτες του Α.Ο. «Υμηττός», μπόρεσαν να μειώσυουν σε 3-2, χωρίς να καταφέρουν τίποτα περισσότερο, αντίθετα με την ομάδα μας που είχε σε δύο περιπτώσεις τη δυνατότητα να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ.
Με τις οδηγίες του κόουτς κ. Μίλαν Πά­βλοβιτς, αγωνίστηκαν οι :
Κωνσταντινίδης (46’ Τοκουντζής), Κατσιγιάννης (46’ Άγγελος-Γεώργιος Νίκου), Παπατώνης (75’ Πατσαλιάς), Γκούτσος, Οικονομάκος (50’ Γερόλυμος), Παπασάββας (55’ Δηλαβέρης), Αλειφτήρας (46’ Καρκασίνας), Γκόγκιτς (46’ Φουκαράς), Ντούμας, Γιαννό­πουλος (46’ Μανιδάκης), Πλαστουργός (60’ Πετράκης).
Ο αγώνας ήταν διάρκειας 90’, ενώ ο διαιτητής της συνάντησης «κράτησε» και 5’ καθυστερήσεων.

-------------------
Το σημαντικότερο που προέκυψε από την αναμέτρηση, είναι η επιστροφή του φίλου και συμπαίκτη μου Σωτήρη Πατσαλιά, στην αγωνιστική δραστηριότητα, μετά τη δίμηνη αποχή του, λόγω του προβλήματος που τον βασάνιζε, με την σωματική του ανάπτυξη.
Σωτήρη, Καλώς ήρθες! Είμαι ΕΥΤΥΧΗΣ, που είσαι γερός, μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !