Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Φιλικό με νέους Άμυνας Ανθούσας.


Αγωνιστική περίοδος 2010-11 / Ολυμπιακός

Θετικό και σε απόδοση και σε αποτέλεσμα ήταν το φιλικό τεστ που έδωσε  η ομάδα των Κ16, επικρατώντας με 3-2 της Άμυνας Ανθούσας, όπου αντιμετωπίσαμε παίκτες μεγαλύτερους σε ηλικία, συγκεκριμένα την ομάδα Νέων, αλλά καταφέραμε να διατηρήσουμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα.

Με τη συμπλήρωση του 20λέπτου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, με ένα όμορφο γκολ μετά από ατομική προσπάθεια, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Αλέξης Φουκαράς ισοφάρισε με σουτ από τα 30 μέτρα.
Από λάθος που ξεκίνησε από επιπόλαιο γύρισμα της μπάλας στο κέντρο της άμυνας μας και ομαδική αδράνεια των αμυντικών μας, η αντίπαλη ομάδα βρέθηκε να προηγείται με 2-1 πριν συμπληρωθούν τα 30 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.
Με τους Νέους της Άμυνας να προηγούνται με 2-1 ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο και στο δεκάλεπτο ο Μίτκας πήρε την επαναφορά σε απόκρουση του τερματοφύλακα και ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2.
Το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μανιδάκης με σουτ από το ύψος της αντίπαλης περιοχής.

Γενικά έγινε καλό τεχνικά και τακτικά παιχνίδι, γρήγορο με συνεχή ανεβοκατεβάσματα της μπάλας, δυνατό σε μονομαχίες και, σε κάποιες λίγες  στιγμές, σκληρό.
Η ομάδα των Νέων της Άμυνας Ανθούσας , ήταν η πλέον ανταγωνιστική μέχρι τώρα ομάδα που συναντήσαμε, ακόμη καλλίτερη και από την ανδρική ομάδα του Α.Ο. Υμηττού, σε ένα αγώνα όπου είχαμε πάλι επικρατήσει με 2-3.
Ο προπο­νητής μας Μίλαν Πάβλοβιτς ξεκίνησε το χθεσινό φιλικό με τους
Κωνσταντινίδη, Κατσιγιάννη, Γκούτσο, Παπαδιώτη, Γερόλυμο, Άγγελο-Γεώργιο Νίκου, Καρκασίνα, Πετράκη, Μίτκα, Φουκαρά, Μανιδάκη, 
ενώ σαν αλλαγή χρησι­μοποιήθηκαν και οι Τοκουτζής, Άγγελος Μπόρι, Πατσαλιάς, Παπατανές, Δηλαβέρης και Ρόγκας.

-------------------------------

Σημαντικό για μένα και για την ομάδα Κ16, είναι ότι στον αγώνα «πήρε» χρόνο συμμετοχής 25 περίπου λεπτών στο 2ο ημίχρονο ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΡΙ.
Με τον Άγγελο είμαστε συμπαίκτες –για πέντε χρόνια- στον Α.Σ. «ΦΟΙΒΟΣ» Αργυρούπολης.
Μαζί βρεθήκαμε –για δοκιμή- στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη και το καλοκαίρι του 2009 η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, «απέκτησε τα δικαιώματα μας», όταν κατέθεσε τα χαρτιά της μετεγγραφής μας.  Η τύχη στάθηκε άδικη για τον, εξαιρετικού χαρακτήρα, συμπαίκτη μου που τον Σεπτέμβριο 2009, στο φιλικό αγώνα με την Εθνική Παίδων Αλβανίας, τραυματίστηκε σοβαρά  και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι.
Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010, μετά από σχεδόν 13 μήνες πόνων, αγωνίας και με την υπερπροσπάθεια του ίδιου, της οικογένειας του, του γιατρού των ακαδημιών, κ. Δήμου Αναστασάκη και όλων των φυσιοθεραπευτών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ήταν μαζί μας κάτω από τα γκολπόστ
Φίλε, σου εύχομαι καλώς ήλθες, να έχεις ΤΥΧΗ και ΥΓΕΙΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !