Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Συνέντευξη ΜΙΛΑΝ ΠΑΥΛΟΒΙΤΣ.

«Όλα κυλούν βάσει σχεδιασμού»

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας Κ16 του Ολυμπιακού, η οποία από την επόμενη εβδομάδα θα δώσει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.
Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Μίλαν Παύλοβιτς μίλησε για την προσπάθεια της φετινής ομάδας, λέγοντας ότι έχει μείνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών του.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί όλα πάνε βάσει σχεδιασμού. Όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ και από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.
Προς το παρόν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, κάποιοι μικροτραυματισμοί είναι λογικό να υπάρχουν, αλλά αυτό δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό.
Μέσα από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε αρκετά πράγματα σχετικά με την ομάδα. Θα διορθώσουμε τα όποια λάθη προκειμένου να ξεκινήσουμε δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα.
Όπως και πέρυσι θα παίζουμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά και στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !