Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Κρ. Καρεμπέ: "Συνήθεια το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό"

Το γύρο του κόσμου έκανε η μαθηματική εξασφάλιση του 5ου σερί, 12ου τα τελευταία 13 χρόνια και 37ου επί συνόλου 73, πρωταθλήματος Ελλάδας από τον Ολυμπιακό.
Οι ερυθρόλευκοι γράφουν ιστορία με το εκπληκτικό... ποσοστό επιτυχίας και ο Κριστιάν Καρεμπέ που έχει κι εκείνος μερίδιο σε αυτή τη "δυναστεία" των πειραιωτών, μιλάει με αφορμή τα... γλέντια στο λιμάνι, στο οποίο έζησε (και αγάπησε) για 3 χρόνια.
"Δεν μου προκαλεί έκπληξη. Αν συνέβαινε το αντίθετο τότε θα μου κακοφαινόταν. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα, ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα σε αυτό το κλαμπ και χαίρομαι που συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.
Τείνει να εξελιχθεί σε συνήθεια η κατάκτηση πρωταθλημάτων, η οποία δεν...κόβεται και σε καμία περίπτωση δεν είναι βαρετή.
Θε­ωρώ ότι το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας ανήκει στη διοίκηση του Ολυμπιακού που όλα αυτά τα χρόνια έχει καταστήσει σαφές στους αντιπάλους, ότι για να πάρουν το πρω­τάθλημα θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς.
Δυστυχώς στην τελευταία μου χρονιά στον Ολυμπιακό δεν πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά ευτυχώς ήταν μία κακή παρένθεση και για πέ­ντε συνεχόμενα χρόνια έχει ανταμείψει με την κατάκτηση τόσων πρωταθλημάτων τον κόσμο που είχε πικραθεί εκείνη τη χρονιά.
Αξίζουν χίλια μπράβο σε όσους βρίσκονται πίσω από αυτές τις πέντε επιτυχημένες χρονιές. Από τους προπονητές μέχρι τον τελευταίο υπάλ­ληλο στις εγκαταστάσεις.
Παρακολουθώ κάποια πράγματα, αλλά όχι σε καθημερινή βάση. Προσπαθώ πάντως να μαθαίνω νέα του, ποιον παίκτη απέκτησε, πώς πάει στο πρωτάθλημα ή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και πίστεψε με ότι χαίρομαι που τον βλέπω να πηγαίνει εξαιρετικά.
Η αγάπη του Ολυμπιακού κόσμου είναι το μεγαλύτερο κέρδος για εμένα.
Με έχουν συ­ναντήσει σε διάφορα μέρη του κόσμου πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο στο Παρίσι. Τους αγαπώ και με αγαπούν. Αυτό έχει σημασία για εμένα. Είμαι υπερήφανος που έπαιξα σε αυτή την ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !