Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Παν. Αγγελόπουλος: Ο τριποντάκιας Πρόεδρος!

του Γιώργου Χαλά

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,έχει δυο «κολλήματα»: να στέλνει τε­ράστια SMS και να παίζει μπάσκετ. Μπορεί οποιαδήποτε ώρα της ημέ­ρας (και της νύχτας) να στείλει SMS, σεντόνι κανονικό! Αυτό μπορεί να α­φορά την εξαγορά ενός τάνκερ, τις ανησυχίες του για την πορεία του Ο­λυμπιακού ή μια πρόταση για έναν νέο παίκτη από την Αμερική, που να κοστίζει εκατομμύρια δολάρια! Μό­νο με δύο ανθρώπους δεν επικοινω­νεί με αυτόν τον τρόπο: με τον αγα­πημένο του αδερφό, Γιώργο, και τον πατέρα του, Κωνσταντίνο.
Και αυτό γιατί είναι μαζί τους από το πρωί μέ­χρι το βράδυ, στα γραφεία της Χα­λυβουργικής, στο κτίριο της οικογέ­νειας στον Ασπρόπυργο...
Κινητά, meetings, υποχρεώσεις και συμφωνίες πάγωσαν για 40 ολόκλη­ρα λεπτά, όταν φόρεσε την εμφάνι­ση της αγαπημένης του ομάδας μπά­σκετ (που, φέτος μόνο, του κόστισε περί τα 40 εκατ. ευρώ -ποσό που δεν έχουν να διαθέσουν ούτε τα τρία τέταρτα των ιταλικών συλλόγων στο ποδόσφαιρο!-, ένα νούμερο ρεκόρ για τα δεδομένα του ευρωπαϊκού μπά­σκετ), για να λάβει μέρος στον αγώ­να εναντίον της ομάδας των δημο­σιογράφων!
Ο αντιπρόεδρος (ουσι­αστικά εκτελεί χρέη προέδρου) της ΚΑΕ Ολυμπιακός έδεσε τα κορδόνια του και σηκώθηκε από τη θέση του πάγκου που συνήθως καταλαμβά­νει ο Θοδωρής Παπαλουκάς σε κα­νονικούς αγώνες.
Η διοίκηση της ο­μάδας θα αντιμετώπιζε τους ρεπόρ­τερ του Ολυμπιακού σε ένα εορτα­στικό ματς, το οποίο είχε πάρει πο­λύ προσωπικά. Όπως παίρνει κάθε τι που βάζει στόχο. Έτσι έγινε και αυ­τή τη φορά.

Ο αγώνας ξεκίνησε.
Ο Παναγιώ­της Αγγελόπουλος μαζί με τον Μίλαν Τόμιτς, τον Παναγιώτη Γιαν­νάκη και τους υπόλοιπους, αντιμε­τώπισαν την ομάδα των ρεπόρτερ. Το σκορ δεν θα το θυμάται κανείς. Το μόνο που θα θυμάται θα είναι οι κόντρες του Παναγιώτη Αγγελόπου­λου με τον Παναγιώτη Γιαννάκη για το ποιος έβαλε τα περισσότερα τρί­ποντα, καθώς όλοι έχασαν το μέτρη­μα.
Τα χρόνια του αντιπρόεδρου στο κολέγιο στην Αμερική και οι προπο­νήσεις με την πρώτη ομάδα, βλέπε­τε, δεν πήγανε χαμένα...
Για τους info-maniacs, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μαζί με τον αδελφό του, Γιώργο, απέκτησαν το 2004 το 45% της ομάδας μπάσκετ του Ολυ­μπιακού με τη συγκατάθεση του πα­τέρα τους, ο οποίος -ως γνωστόν- εί­ναι παλαιός (ένθερμος) ερυθρόλευ­κος οπαδός, ενώ η ναυτιλιακή εται­ρεία Arcadia, που ανήκει στον Κων­σταντίνο Αγγελόπουλο και τους δύο γιους βραβεύτηκε στα τέλη του 2007 από τους Lloyd’s του Λονδίνου, γεγο­νός που την κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων διεθνώς. Ακόμα, ο πατέ­ρας τους πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς ο μεγάλος γιος του, Γιώργος, παντρεύτηκε πρόσφατα την εκλεκτή της καρδιάς του.
Ο Γιώργος Αγγελό­πουλος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι, πλάι στην εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένη του, Ι­ωάννα Στάχτου. Εκεί, παρόντες και όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, με πρώτους και καλύτερους τον αρχη­γό Θοδωρή Παπαλουκά και την ψυχάρα της ομάδας Γιάννη Μπουρούση, όπως και τον τρίτο των ερυθρό­λευκων «τριών σωματοφυλάκων», Χρήστο Βασιλόπουλο.Ο Παναγιώ­της; Συγκινημένος! «Θα έρθει η σει­ρά του, άραγε;», αναρωτιέται η κο­σμική Αθήνα, καθώς οι κατακτήσεις του είναι δεκάδες.
Εκείνος προς το παρόν προτιμά τα τρίποντα και την κόκκινη καρέκλα δίπλα στη σέντρα στο ΣΕΦ, αγνοώντας οικογένειες και δεσμεύσεις...

Πηγή: Εφημερίδα RealNews - Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !