Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Νέοι ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- Νέοι ΟΦΗ 3-0

ή πως γίνεται το άσπρο μαύρο και γιατί όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.

* 15 Απριλίου 2011, 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Γήπεδο Β’ Ηλιούπολης-ΔΙΑΝΑ.

Σοβαροί να είμαστε. Αυτό θα γράψω και τίποτε άλλο. Δημοσιογράφοι στο γήπεδο πέρα από έναν κύριο, ιδιοκτήτη τοπικού blog δεν υπήρχαν. Αδυνατώ δηλαδή να πιστέψω ότι αυτό μπορεί να είναι κριτική και αντίληψη δημοσιογράφου που ήταν στο γήπεδο. Ούτε φανατισμένος οπαδός, καλά για γονιό δεν το συζητάω, δεν θα τα έγραφε.
Διαβάστε λοιπόν τι τηλεφώνησαν οι παράγοντες και έδωσαν στο Cretalive.gr.

«Παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε, η ομάδα Νέων του ΟΦΗ δεν κατάφερε να έχει βαθμολογική συγκομιδή στον εκτός έδρας αγώνα που έδωσε με την Ηλιούπολη, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Νέων της Football League.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όμως τόσο η επιθετική αφλογιστία τους όσο, κυρίως, τραγικά αμυντικά λάθη συνέβαλαν στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.
Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Γεμιστός (12΄ και 61΄) και Μπράχο (44΄).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λιαμπότης με βοηθούς τους Δημάκη και Κουκλάκη, από την σύνδεσμο Αθηνών.
Έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπολάκη (31΄) ενώ απέβαλε με δύο κίτρινες (36΄και 90΄) τον Νίκου των γηπεδούχων.
Ηλιούπολη (Χριστόπουλος Χρ): Σκληρής, Χαλκιαδάκης, Νίκου, Ζιαμπαράς, Καρανδρέας (63΄Λάβδας), Τσαρκάνι, Μπράχο (46΄Σουλιμιώτης), Ντόκο, Γεμιστής, Καυπίδης, Γκουνέλλας (69΄Λάλας)
ΟΦΗ (Καβουσανός Γ): Γιαγκιόζης, Κουκάκης, Μπολάκης, Φαζός, Aπτσιαούρι, Ντελία, Σκουτέλης, Καρδαμίτσης (78΄Χαλκιαδάκης Ι), Δουκιαντζάκης (59΄Βαγιωνάκης), Κολλιακουδάκης, Νύκταρης Ν.
Ο προπονητής της ομάδας του ΟΦΗ κ. Καβουσανός δήλωσε για τον αγώνα:
«Το σημερινό σκορ είναι «μαγική εικόνα». Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας τον πλήρη έλεγχο και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουμε γκολ. Για μια ακόμη φορά, δεχτήκαμε από δικά μας λάθη «αστεία» γκολ, χωρίς να απειληθούμε σε άλλες στιγμές. Δυστυχώς η ομάδα μας, εκτός των άλλων, δεν έχει και τύχη».»
------------------------------------------------------------------------

Το δικό μου σχόλιο; Αν είναι δυνατόν. Καθαρό σκορ, 3-0. Η ομάδα του δεν έχει περάσει τη σέντρα σε όλο τον αγώνα και μιλάει για ευκαιρίες! Δυστυχώς έτσι δεν πάμε πουθενά. Μα είναι δυνατόν να μεταφέρει ψευδή εικόνα προκειμένου να αποσείσει τις ευθύνες, που σε τελική ανάλυση, ίσως να μην του ζήτησε κανένας; Είναι δυνατόν να αρνείται να παραδεχθεί την πραγματικότητα και να παρασύρει και τον δημοσιογράφο που τον εμπιστεύθηκε να του μεταφέρει τηλεφωνικό ρεπορτάζ;

Η πραγματικότητα τώρα. Σε έναν αγώνα όπου ο ΟΦΗ ήταν απλά ανύπαρκτος, η ομάδα μας είχε σχεδόν τέλεια ευστοχία. Σε πέντε επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή πέτυχε τρία γκολ. Ο ΟΦΗ δεν πάτησε περιοχή, δεν ανησύχησε τον Κώστα Σκλήρη ούτε μία φορά, δεν τον ανάγκασε σε μία απόκρουση, δεν έκανε ένα σουτ!

Και κάτι προσωπικό. Αποβλήθηκα για 2η φορά στη δεκαετή ποδοσφαιρική μου διαδρομή. Την πρώτη ήταν με απευθείας κόκκινη κάρτα, όταν ως τελευταίος παίκτης «έπαιξα» τη μπάλα με το χέρι. Έσωσα προσωρινά το γκολ, αποβλήθηκα και καταλογίστηκε πέναλτι. Η 2η ήταν σήμερα με 2 κίτρινες. Η πρώτη δεν κατάλαβα γιατί δόθηκε. Πιθανότατα για φάουλ που έγινε από άλλο συμπαίκτη μου και καθώς ήμουν στη φάση ο διαιτητής μας μπέρδεψε. Η 2η ήταν όντως, καθώς μάρκαρα από πίσω αντίπαλο στο ύψος της σέντρας, στο 90ο λεπτό, σε μια φάση που ο ΟΦΗ δημιουργούσε επικίνδυνες προϋποθέσεις. Χαμένος αγώνας αυτός με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !