Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΝΈΟΙ Π.Α.Ε Ηλιούπολη-Νέοι ΠΑΕ Εθνικός 1-1.

Παράσταση για ένα ρόλο με άδοξο αποτέλεσμα. 

* 30 Απριλίου 2011, 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Δημοτικό γήπεδο Β’ Ηλιούπολης-ΔΙΑΝΑ.

Παράσταση για ένα ρόλο για περίπου 75 από τα 90 λεπτά και τις καθυστερήσεις που διήρκησε ο αγώνας, ήταν το παιχνίδι μας με τον Εθνικό Πειραιά.
Είχαμε από την αρχή του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργήσαμε με την ίδια ευκολία που σπαταλήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πάμε με σημαντική διαφορά τερμάτων στην ανάπαυλα.

Η έναρξη του 2ου ημιχρόνου είχε περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά και ο Εθνικός απλώς παραμόνευε για τη ζημιά. Την οποία πέτυχε δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Από κει και μετά η αντεπίθεση ήταν σαρωτική, όμως μόνο στις καθυστερήσεις μπορέσαμε να βρούμε στόχο με εκπληκτικό και ασύλληπτο σουτ του Καρανδρέα, έξω από την περιοχή, που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Εμβληματική η παρουσία του Γιάννη Ματζουράκη, του γνωστού «Εθνικάρα», που παρά τα χρόνια που πέρασαν και τις περιπέτειες της υγείας του, έκανε αισθητή την παρουσία του και χειροκροτήθηκε από του 150 περίπου φιλάθλους στις κορώνες για την ομάδα του.

Διαβάστε και δείτε φωτογραφίες στο Sportifico.blogspot.com

Σύνθεση:
Σκλήρης, Χαλκιαδάκης, Γκουνέλλας, Ζιαμπάρας, Doco, Λάλας, Κουκιάς, Γεμιστός, Bracho, Tsarkani, Άγγελος-Γεώργιος Νίκου.
Έπαιξαν και οι Σουλιμιώτης, Λάβδας, Γερονίκος, Καρανδρέας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !