Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Νέοι ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- Νέοι Αναγέννηση Καρδίτσας 5-1

Σαρωτική επιστροφή στις νίκες.

* 12 Φεβρουαρίου 2011, 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Γήπεδο ΔΙΑΝΑ «Ηλιούπολης».
Η ομάδα της Ανεγέννησης Καρδίτσας αγωνίστηκε με πάθος και μετά από το στείρο Α΄ημίχρονο κατάφερε στο 55’ να προηγηθεί 0-1, με γκολ του Χασιώτη. Ο Γιώργος Γεμιστός ισοφάρισε το 60’ σε 1-1 και να μας βάλει μπροστά στο σκορ με 2-1 στο 65΄. Ακολούθησαν τα γκολ του Μάκη Καρυπίδη στο 67’ (3-1) και του Αντώνη Γκουνέλλα στο 73’ και στο 90΄με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 5-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γρηγόρης Δραμιτινός με βοηθούς τους Ανδρέα Μπέκα και Νικόλαο Τσιρλή, διαιτητές του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Κίτρινες κάρτες: (για την Ηλιούπολη),
Γερονίκος Παναγιώτης,
Γεμιστός Γεώργιος,
Κρίκος Γεώργιος.

Σύνθεση:
Ζαννιάς, Χαλκιαδάκης, Άγγελος –Γεώργιος Νίκου, Καφαλούκος, Γερονίκος, Μακρυπούλιας, Ρωμανός, Αλιμάρας, Καρυπίδης, Αλιμάρας, Γκουνέλλας.
Έπαιξαν και οι Καρανδρέας, Γεμιστός, Τσαρκάνι, Κρίκος.


*Αγωνίστηκα σε όλο τον αγώνα.
** Το ξεκινήσαμε με αφορμή το blog της Βέροιας και το συνεχίζουμε. Οι βασικές ενδεκάδες, όπως προκύπτει από το φύλλο αγώνα, είχαν τους εξής Μ.Ο. ηλικίας:
ΠΑΕ Ηλιούπολη: 18 χρόνια και 27 ημέρες,
Αναγέννηση Καρδίτσας: 19 χρόνια και 5 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !