Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Νέοι ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- Νέοι ΠΑΕ Λεβαδειακός 2-1

Καλή εμφάνιση, μικρό σκορ.

* 19 Μαρτίου 2011, 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Γήπεδο Β’ Δημοτικό Ηλιούπολης-ΔΙΑΝΑ.

Δίκαιη η νίκη μας απέναντι στην ομάδα Νέων του Λεβαδειακού. Ο αγώνας από την αρχή ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα του αγώνα και μόλις στο 11’ λεπτό η υπεροχή μας είχε αποτέλεσμα όταν ο Αντώνης Γκουνέλλας με εξαιρετική προσπάθεια πέτυχε το 1-0, βάζοντας την ομάδα μας μπροστά στο σκορ. Λίγη πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο 43’ ο Λεβαδειακός ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Μαχαίρα.
Στο Β’ ημίχρονο ξεκινήσαμε δυναμικά και στο 61’ ο Μάκης Καρυπίδης πέτυχε το 2-1, που ήταν και το τελικό, παρά τις χαμένες μας ευκαιρίες και την προσπάθεια που καταβάλλαμε για το 3-1 που θα μας διασφάλιζε τη νίκη. Ο Λεβαδειακός στο ίδιο διάστημα ήταν γενικά ακίνδυνος και δεν ανησύχησε σε καμία στιγμή την άμυνά μας και τον τερματοφύλακά μας Σκλήρη.

Με το σφύριγμα της ενάρξεως, υπήρξε διακοπή και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού στην Ιαπωνία
Στη διάρκεια του αγώνα αποβλήθηκε για διαμαρτυρία στο διαιτητή ο προπονητής μας κος Χριστόπουλος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Χρήστος Βλαντής, ο οποίος κράτησε επιπλέον χρόνο 3’ λεπτών, με βοηθούς τους Δημήτρη Χηνόπουλο και Αλέξανδρο Μαυρομάτη, διαιτητές του συνδέσμου Πειραιά.

Κίτρινες κάρτες: (για την Ηλιούπολη),
Λάλας,
Doco,
Καφαλούκος,
Σκλήρης,
Νίκου Άγγελος-Γεώργιος (δυνατό μαρκάρισμα).


Σύνθεση:
Σκλήρης, Τσατσαρής, Ζιαμπάρας, Άγγελος –Γεώργιος Νίκου, Καφαλούκος, Bracho, Doco, Κρίκος (46’ Γεμιστός), Καρυπίδης (72’ Κουκιάς), Λάλας (46’ Αλιμάρας), Γκουνέλλας.


Οι βασικές ενδεκάδες, όπως προκύπτει από το φύλλο αγώνα, είχαν τους εξής Μ.Ο. ηλικίας:
ΠΑΕ Ηλιούπολη: 18 χρόνια και 9 ημέρες,
ΠΑΕ Λεβαδειακός:20 χρόνια και 7 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !