Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Νέοι ΠΑΕ Διαγόρας - Νέοι ΠΑΕ Ηλιούπολη 3-0

Ο κακός καιρός και η τραγική διαιτησία

* 06 Mαρτίου 2011, 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Γήπεδο ΔΑΚ «Αγίων Αποστόλων» Ρόδου.
Ο αγώνας μας στη Ρόδο με τους Νέους του Διαγόρα στράβωσε από την αναχώρηση ακόμη. Τρέχαμε την τελευταία στιγμή για τα ταξιδιωτικά έγγραφα κάποιων συμπαικτών μου –ξεχασιάρηδες!- γιατί αλλιώς θα έμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα.

Στη Ρόδο φτάσαμε μετά από περιπέτεια στην πτήση λόγω της απίστευτης κακοκαιρίας και ο αγώνας έγινε σε ένα γήπεδο λιμνοθάλασσα, όπου το μόνο που έλειπε ήταν τα ψάρια. Ακόμη και την ώρα του αγώνα έριχνε καταρρακτώδη βροχή. Αυτά για το διαδικαστικό. Το ξενοδοχείο υπέροχο, το φαγητό επίσης, όπως και το ταξίδι της επιστροφής.

Σε ότι αφορά τον αγώνα. Οι Νέοι του Διαγόρα κέρδισαν με περισσότερη δυσκολία από αυτή που δείχνει το σκορ και αφού χρειάστηκε ένα καραμπινάτο offside που διέφυγε από την προσοχή της κυρίας βοηθού διαιτητού, ώστε να ανοίξουν το σκορ στο 44’ , με το τρίτο γκολ να σημειώνεται στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Γενικά πραγματοποίησα εξαιρετική εμφάνιση, κόντρα σε σαφέστατα μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους και απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, όπως έδειξε η συμμετοχή κάποιων παικτών της στα play off  ανόδου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Εμμανουήλ Κυρίτσης, ο οποίος κράτησε επιπλέον χρόνο 5’ λεπτών, με βοηθούς τους Λάζαρο Δουλγέρη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, διαιτητές του συνδέσμου Δωδεκανήσων.

Κίτρινες κάρτες: (για την Ηλιούπολη),
Doco Αλέξανρος,
Καφαλούκος Στρατής,
Χαλκιαδάκης Μάριος.

Σύνθεση:
Ζαννιάς, Χαλκιαδάκης (66’ Λάλας) , Ζιαμπάρας, Dοco, Kαφαλούκος, Άγγελος –Γεώργιος Νίκου, Καμπασιανάκης, Γερονίκος (46΄Γεμιστός), Bregu, Καρυπίδης, Γκουνέλλας (69’ Λάβδας).


Οι βασικές ενδεκάδες, όπως προκύπτει από το φύλλο αγώνα, είχαν τους εξής Μ.Ο. ηλικίας:
ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου:19 χρόνια και 7 ημέρες,
ΠΑΕ Ηλιούπολη: 18 χρόνια και 5 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !