Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ο διευθυντής Ακαδημιών κ. Χαρ. Ζελενίτσας

παρακολούθησε το Ρεν-Μπορντό

Στη Γαλλία για τον αγώνα της Μπορντό με τη Ρεν βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο άνθρωπος του Ολυμπιακού.
Λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας που επέβαλλαν την παρουσία του διδύμου Μπάντοβιτς - Νινιάδη στον πάγκο το απόγευμα της Κυριακής για το ματς με το Λεβαδειακό, μετέβη στη Γαλλία ο διευθυντής των τμημάτων υποδομής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, (Διαβάστε συνέντευξή του για το ποδόσφαιρο και τις υποδομές), Χαράλαμπος Ζελενίτσας.Οι ερυθρόλευκοι ξεκινάνε με αυτό το ταξίδι την καταγραφή των συν και των πλην της πρωταθλήτριας Γαλλίας, μια... κατασκοπία η οποία αναμένεται να ενταθεί όσο πλησιάζει η 23η Φλεβάρη και η πρώτη μονομαχία με την Μπορντό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Οι ερυθρόλευκοι μέχρι τώρα δεν είχαν δει ζωντανά την προσεχή αντίπαλό τους και έκριναν ότι το συγκεκριμένο ματς, ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να στείλουν τον κ. Χαράλαμπο Ζελενίτσα να παρακολουθήσει, την πρωταθλήτρια στη χώρα της, γαλλική ομάδα.Το... καλαντάρι δεν προβλέπει άλλη εκτός έδρας αποστολή για τους πρωταθλητές Γαλλίας πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό και γι' αυτό κρίθηκε επιβεβλημένη η συγκεκριμένη αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !