Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Η πίτα των υποδομών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το απόγευμα της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου 2010 αμέσως μετά το τέλος των προπονήσεων, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου του Ρέντη τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του γυμναστηρίου, εκτός από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές παρευβρέθηκαν και πολλοί γονείς.
Ο διευθυντής των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού, Χαράλαμπος Ζελενίτσας απευθυνόμενους στους παρευρισκόμενους τόνισε:«Είμαι χαρούμενος γιατί διαπιστώνω ότι κάθε χρόνο είμαστε όλο και περισσότεροι. Χαιρόμαστε που ο Ολυμπιακός έχει τόσα πολλά παιδιά. Θέλουμε να είναι και καλοί ποδοσφαιριστές και καλοί μαθητές και καλοί άνθρωποι. Δουλεύουμε όλοι μαζί και για το καλό το δικό σας και για το καλό του Ολυμπιακού».Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Αλέξης Αλεξανδρής τόνισε:«Σας ευχόμαστε και σε εσάς και στα παιδιά καλή χρονιά. Να ξέρετε ότι οι γονείς εδώ στο γήπεδο είμαστε εμείς και σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο τα παιδιά πρέπει να ακούν εμάς. Μπορεί να το λέω συνέχεια και να γίνομαι κουραστικός, αλλά τους γονείς θα πρέπει τα παιδιά να τους ακούν έξω από το γήπεδο, σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόλοιπη ζωή τους».Ο τυχερός από την ομάδα Νέων που βρήκε το φλουρί ήταν ο Σταύρος Σούλης, από τους Έφηβους, ο Νίκος Κρητικός, ενώ από το τεχνικό τιμ, ο προπονητής της ομάδας Κ14 Μιχάλης Τσέλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !