Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Ξεκινούν σήμερα οι Κ15.

Χωρίς προβλήματα ή απρόοπτα η αναχώρηση της ομάδος.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με την αναμέτρηση κόντρα στο Λουτράκι, που θα διεξαχθεί στις 15:15 μ.μ. Ο τεχνικός Μίλαν Παύλοβιτς ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν για μία ακόμη φορά το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, σε όλα τα παιχνίδια που θα δώσουν στο πλαίσιο του τουρνουά.
Η ομάδα Κ15, τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010, θα δώσει δύο ακόμη παιχνίδια για τον όμιλο της, αντιμετωπίζοντας το πρωί την «Ακαδημία Κούδα» και στη συνέχεια της ημέρας με την ομάδα της Ζακύνθου.
Ο αντίπαλος της ομάδος Κ15 για τη συνέχεια του τουρνουά θα προκύψει ανάλογα με τη βαθμολογική θέση που θα πάρει στους τρεις αγώνες του ομίλου της.Στην επόμενη φάση οι ομάδες διασταυρώνονται χιαστί σε nock-out αγώνες, και οι νικήτριες ομάδες συνεχίζουν μέχρι τον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !