Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Χόρεψε πεντοζάλι η Επισκοπή (5-1)

Οι Ρεθυμνιώτες δεν έδειξαν έλεος απέναντι στη Γλυφάδα.

Με θριαμβευτικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες στην έδρα της η Επισκοπή. Το συγκρότη­μα του Κώστα Ανυφαντάκη ήταν καταιγιστικό απέναντι στη Γλυφάδα, στην οποία δεν χαρίστηκε. Τη συνέτριψε με 5-1 και πανηγύρισε την πιο ευρεία ε­πικράτηση της στη Β΄ Έθνική.

Άγγελος Νίκου (Επισκοπή-Γλυφάδα)
Και μπορεί στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι να άντεξαν έ­ως το 44', αλλά ήταν να μη δε­χτούν γκολ. Μετά τους πήρε η... κάτω βόλτα και ο τερματοφύλα­κας Πασάι βαρέθηκε να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα του. Και να σκεφτεί κανείς ότι η αθη­ναϊκή ομάδα ήταν αυτή που έ­φτασε πρώτη πιο κοντά στο γκολ. Ήταν στο 40', λεπτό κατά το οποίο το σουτ του Ραχίμ βρή­κε το δεξί δοκάρι του Κελαϊδή. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 44', ο Γκονζάλες έβγαλε σέντρα από α­ριστερά, ο Δρακάκης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κοντι­νό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μισό η Γλυφάδα πέταξε λευκή πετσέτα. Στο 52' ο Γκονζά­λες σούταρε έξω από την περιο­χή και ο Πασάι δεν μπόρεσε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του με αποτέλεσμα να γίνει το 2-0. Απάντησε το σύνολο των νο­τίων προαστίων στο 68', όταν σουτ του Ραχίμ έφυγε πάνω από τη ρεθυμνιώτικη εστία.

Στα τε­λευταία δέκα λεπτά το «μενού» περιλάμβανε τέσσερα γκολ. Στο 81' ο Μανουσάκης δεν δείλιασε, σούταρε με δύναμη έξω από την περιοχή, ο Πασάι απέκρουσε α­σταθώς και από κοντά ο Μαρτσάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Πάλι ο Μαρτσάκης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 87' με κεφαλιά από το δεύτε­ρο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Σουμπασάκη. Το τελευταίο τέρ­μα των γηπεδούχων σημείωσε στο 90'+2' ο Γκονζάλες, του οποίου το σουτ έξω από την πε­ριοχή κατέληξε στο παραθυράκι του Πασάι.

Το μόνο που κατάφε­ρε η Γλυφάδα ήταν να μειώσει σε 5-1 με κοντινό πλασέ του Τα­μπάκη στο 90'+3. Παρέμεινε έτσι για ενδέκατο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και ασφαλώς ούτε... θαύμα δεν τη σώζει για την παραμονή.

Η επικράτηση των Κρητικών ο­φείλεται αφενός μεν στον νεοα­ποκτηθέντα Δρακάκη που σε δύο ματς έχει σημειώσει τρία γκολ, αφετέρου δε στην αγωνιστική ά­νοδο του Γκονζάλες στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο διαιτητής Μουρτζάκης (Ηρα­κλείου) δεν είχε δύσκολο έργο και πέρασε απαρατήρητος. Έδει­ξε κίτρινη κάρτα στον Γκονζάλες στο 32'.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ:
Κελαϊδής Α., Μανου­σάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης (33' λ. τρ. Μαραθιανός), Σεληνιωτάκης, Γκονζάλες, Δελήμπασης, Μπρατσιάνι (57' Σουμπασάκης), Πακουμάκης, Δρακάκης (79' Μαρτσάκης).

ΓΛΥΦΑΔΑ:
Πασάι, Κόκκαλης, Μουστάκης, Αρκουμάνης (65' Γιώργος Τσακύρης), Μαρκάκης, Κατσαμακίδης, Δωροβίνης, Άγγελος-Γεώργιος Νίκου (79' Μπράχο), Ραχίμ, Τα­μπάκης, Μπουλούμπασης (33' Μητσέας).


Πηγή: Εφημερίδα «Φως» των Σπορ, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !