Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (2-1)!

Η ομάδα του Αιγίου δυσκολευτηκε από τη Γλυφάδα που δέχτηκε το δεύτερο γκολ λίγο μετά την (προσωρινή) ισοφάριση της... 


«Κλειστή» ήταν η αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με τη Γλυφάδα και ο πρώτος πήρε τους τρεις βαθμούς (2-1) πιο δύσκολα από ό,τι πιθανότατα θα το περίμεναν οι φίλοι του. Καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν η γρή­γορη «απάντηση» του Παναιγιάλειου (με τον Ιωάννου στο 70') στην (προσωρινή ό­πως αποδείχτηκε) ισοφάριση της Γλυφά­δας (στο 68' ο Ταμπάκης «έσβησε» το αρχι­κό προβάδισμα που είχαν πάρει οι γηπε­δούχοι με τον Μπουρλάκη στο 54'). Από το ξεκίνημα του 90λεπτου φάνηκε, πά­ντως, ότι η Γλυφάδα (με επτά νέους στο αρχικό σχήμα) θα ζόριζε τον Παναιγιάλειο, η απόδοση του οποίου κυμάνθηκε σε χαμη­λά επίπεδα κάτι που προκάλεσε τη δυσφο­ρία των οπαδών του.
Οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική πρωτο­βουλία, αλλά ήταν ανούσια και δεν μπορού­σαν να διασπάσουν την αμυντική οργάνω­ση της αντιπάλου που ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Αν εξαιρέσει κάποιος ένα σουτ του Σκαρτσίλα στο 4' έξω από την περιοχή που απέκρουσε ο Πασάι, ο Παναιγιάλειος δεν απεί­λησε άμεσα σε άλλη περίπτωση τη Γλυφά­δα που στο 23' σημείωσε γκολ με τον Τα­μπάκη, το οποίο δεν μέτρησε, καθώς ο σκό­ρερ είχε υποδειχτεί σε θέση οφσάιντ. Το Αίγιο απείλησε, ως το τέλος του ημιχρό­νου, σε άλλη μία περίπτωση, στο 37' όταν σε πρώτη φάση ο Πασάι απέκρουσε την μπάλα στο σουτ του Νάστου και στη συνέχεια ο Κατσικοκέρης απέτυχε από κοντά να στείλει την  μπάλα στα δίχτυα
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και ο Παναιγιάλειος κατάφερε  στην πρώτη φάση να ανοίξει το σκορ. Στο 54'  ο Μπούνας έκανε τη σέντρα και ο Μπουρλάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).  

Η Γλυφάδα στη μοναδική ευκαιρία που της δόθηκε στον αγώνα έφερε την αναμέτρηση «στα ίσια»!  Στο 68' η άμυνα του Παναιγιά­λειου αδράνησε, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ταμπάκης, ο οποίος με πλασέ ισοφάρισε (1-1). 

Πριν, όμως, προλάβουν να χαρούν την επι­τυχία τους οι φιλοξενούμενοι, ο Παναιγιά­λειος (δύο λεπτά αργότερα, 70') πήρε πάλι το (οριστικό) προβάδισμα από κεφαλιά του Ιωάννου (2-1).

Το Αίγιο έχασε μεγάλη ευκαιρία και για τρί­το γκολ στο 84', αλλά ο Σανδραβέλης, σε τετ α τετ με τον Πασάι σούταρε άουτ. Ο διαιτητής Φώτης από την Εύβοια έδειξε κόκκινη (δεύτερη κίτρινη μέσα σε ένα λε­πτό, στο 87') στον Χρυσοφάκη και κίτρινη στους Δημακάκο, Μπούνα, Αρκουμάνη, Μουστάκη, Λαζανά.

Είπαν:
Νίκος Κουρμπανάς:(προπονητής Παναιγιάλειου): 
«Είμαστε ευχαριστημένοι μόνο από το αποτέλεσμα και όχι από την εμφάνιση. Το θέμα της ομάδας είναι ψυχολογικό. Είναι ξεκάθαρο. Αυτό δεν είναι εύκολο να φτιαχτεί, αλλά θα γίνει. Μη νομίζετε ότι προσπαθώ να βγω από την όποια ευθύνη μου αναλογεί. Θα το παλέψουμε όλοι μαζί και θα τη βρούμε την άκρη».

Κυριάκος Μίχας (προπονητής Γλυφάδας): 
«Μετά από δύο αγώνες που παίξαμε με 8 παίκτες για να μην τιμωρηθούμε, σήμερα δείξαμε ότι η ομάδα ζει. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο και θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε. Στο σημερινό παιχνίδι σταθήκαμε πολύ καλά. Δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό εάν μετρούσε το ακυρωθέν γκολ».

Συνθέσεις:
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
Ανδρούτσος, Ιωάννου, Σούλης (46' Λαζανάς), Σκαρτσίλας, Ακπαρίδης, Νόστος, Σταμογιάννος (λ. τρ. 73' Σανδραβέλης), Μπούνας, Κατσικοκέρης (65' Χρυσοφάκης), Γκοτσιούλας, Μπουρλά­κης.

ΓΛΥΦΑΔΑ
Πασάι, Δημακάκος (λ. τρ. 38' Μαρκάκης), Μουστάκης, Μπράχο, Αρκουμάνης, Μπουλούμπασης (46' Άγγελος Νίκου), Ταμπάκης, Κόκκαλης, Μπολόσης (65' Γιώργος Τσακίρης), Παιδάκης, Κατσαμακίδης.


Πηγή: Εφημερίδα «Φως των Σπορ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !