Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Κοινή ανακοίνωση Α.Ο. Γλυφάδας & Εθνικού.

την υπογράφουν οι κ. Ασλανίδης και Αγγελόπουλος.

Ανακοίνωση που φέρει τις υπογραφές τόσο του προέ­δρου της Γλυφάδας Βαγγέλη Ασλανίδη όσο και του ο­μόλογου του Εθνικού Πειραιώς Αλέξη Αγγελόπουλου, εξέδωσαν χθες οι δυο σύλλογοι μετά την πρωινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δυο διοική­σεων. Στη σύσκεψη που είχε θέμα την πορεία της συγχώνευσης των δυο ομάδων, επιβεβαιώθηκε για μια α­κόμη φορά η ταύτιση απόψεων. 
Ο κ. Βαγγέλης Ασλανίδης
Η κοινή ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε συνέχεια της πρω­ινής σύσκεψης μεταξύ της διοίκησης του Εθνικού Πει­ραιώς 1923 και του ΑΟ Γλυφάδας επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά το άριστο κλίμα και η σύμπνοια απόψε­ων. Η δρομολογημένη πορεία ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα να λάβει μέρος στο επερχόμενο πρωτάθλημα με το όνομα και το έμβλημα του Εθνικού ΟΦΠΦ δεν έχει ατονήσει, αλλά τα ανυπέρβλητα -ως τώρα- νομικά κω­λύματα δεν έχουν επιτρέψει στις επίπονες προσπάθει­ες να τελεσφορήσουν θετικά. 

Προφανώς οι συνθήκες στο ποδόσφαιρο και κατ' επέκταση στους συλλόγους μας είναι ρευστές και παραμένουμε εν αναμονή εξελί­ξεων. Ο μόνος γνώμονας στις κινήσεις μας είναι η νο­μιμότητα ώστε να εξασφαλιστεί η μελλοντική βιωσι­μότητα χωρίς οπισθοχωρήσεις, για αυτό και οι Ερασι­τέχνες «Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ.» και «Α.Ο. Γλυφάδας» έχουν κληθεί να προχωρήσουν στα δέοντα. Για οποιαδήποτε εξέλι­ξη θα υπάρχει ανάλογη ενημέρωση».

Πηγή: Εφημερίδα «Φως των Σπορ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου


 

Save And Share : Share On Facebook ! Share On Google Buzz ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Share On Google Reader ! Google Bookmark ! Send An Email ! Blog Feed !