Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Η αγωνιστική σεζόν 2013-14, η αγωνία...

και το ποθητό αποτέλεσμα.

Αυτό ήταν λοιπόν. Άρχισε κι επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδος 2013-14, καθώς ανεπίσημα και σε προσωπικό επίπεδο είχα ξεκινήσει από τις αρχές Ιουλίου, όπως κάνω δίχως την παραμικρή παρασπονδία κάθε καλοκαίρι τα τελευταία δέκα χρόνια.

Για τα έως τώρα να ευχαριστήσω χρονολογικά,
*τον κύριο Δημήτρη Σπύρου για την ευκαιρία της συμμετοχής στην προετοιμασία και το roaster της ανδρικής ομάδος την αγωνιστική περίοδο 2012-13,
*τους κυρίους Βαγγέλη Μάλλιο και Αργύρη Ψαρρό για την επιμελημένη προετοιμασία και την πολύπλευρη βοήθεια,
*τους κυρίους Παναγιώτη Παπαδόπουλο και Αντώνη Σκουμπουρδή για τις ευκαιρίες, την επιλογή μου στην τριάδα των αρχηγών της ομάδος Νέων και την καταπληκτική αγωνιστική διαδρομή που μας ανέδειξε ουσιαστικούς πρωταθλητές στο Νότιο Όμιλο.
*Τον γενικό αρχηγό της ομάδος Νέων τον κύριο Γιώργο Τσάμη και
*τον παππού όλων μας το σεβαστό κύριο Νίκο Τουρλώτο.
*όλους ανεξαιρέτως τους συμπαίκτες μου.

Επίσης
*τον κύριο Δημήτρη Δημακόπουλο, για την επιμονή και την στήριξη της συμμετοχής μου στο roaster της ομάδος Ανδρών στις τελευταίες αγωνιστικές της περιόδου που πέρασε καθώς και για την εμπιστοσύνη και την επίμονη εισήγησή του
*στον κύριο Αργύρη Τσίπρο για την αναγκαιότητα της παραμονής μου στην ομάδα, στη διαφαινόμενη τότε συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής,
*όλους τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη.

Τέλος τους φυσιοθεραπευτές
*Βασίλη Τζώρτζη και
*Βασίλη Μανικά για την φροντίδα και τα μαγικά τους χέρια
καθώς και τους φροντιστές της ομάδος, 
*τον κύριο Δημήτρη Ηλία και
*τον κύριο Μανώλη, που δίχως τη δική τους αγάπη, κατανόηση και βοήθεια, όλα θα ήταν δύσκολα.

Η αγωνία μου ήταν μεγάλη για το τι θα έφερνε μαζί του το φετινό καλοκαίρι καθώς παρακολούθησα ιστορικά σωματεία να χάνονται από το χάρτη των Εθνικών κατηγοριών, θύματα της πολύπλευρης κρίσεως και της αναποτελεσματικής οικονομικής διαχειρίσεως, ενώ ομάδες όπως η δική μας που ετοιμάζονταν για τη συμμετοχή τους σε κάποιον από τους ομίλους στη Γ΄Εθνική κατηγορία, βρέθηκαν να συμμετέχουν στην Football League.
Την αγωνία επέτεινε η αλλαγή διοικήσεως, ο νέος μεγαλομέτοχος, ο νέος όσο και ικανός αλλά παράλληλα και γνωστός προπονητής. Όλα ξεκίνησαν από την αρχή από τη μια στιγμή στην άλλη και έπρεπε να πείσω και τους νεοφερμένους ότι άξιζα τη θέση στον ήλιο της ομάδας που μου έδωσαν οι προκάτοχοί τους. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο γενικός διευθυντής κύριος Γιάννης Κόντης μετά από εισήγηση του coach κυρίου Τάκη Γκώνια και των στενών του συνεργατών, έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη συμμετοχή μου στο roaster της ανδρικής ομάδος στο πρωτάθλημα της Football Leaue την περίοδο 2013-14.

Τους ευχαριστώ όλους θερμά και τους υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά, όπως κάνω πάντα. Μου έδωσαν τη μοναδική ευκαιρία ν’ αποδείξω ότι αξίζω και με το παραπάνω την εμπιστοσύνη τους.


Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου